Boost jouw ticketverkoop voor jouw sport event

Streaming en donatie

Zet jouw event eenvoudig online

Stream jouw online event en kies er voor om tickets te verkopen of de stream gratis aan te bieden aan jouw bezoekers. De streaming is inzetbaar voor verschillende doeleinden zoals workshops, festivals, webinars, huiskamerconcerten, workouts en theatervoorstellingen.

Genereer omzet door donaties te innens tijden de stream met de donatietool. Bezoekers kunnen een standaard donatie of een bedrag naar keuze doneren om de organisator te steunen.
Meer info

streaming

Mailcampagnes

Segmenteer jouw bezoekers voor gerichte marketing

Mail jouw ticketkopers snel en gemakkelijk vanuit het platform van Yourticketprovider met onze Mailcampagnes. Verstuur een mailcampagne al binnen drie stappen: mailinglijst maken, mail ontwerpen en de campagne instellen/versturen.

De Mailcampagnes zijn erg geschikt voor het versturen van gerichte Marketingmails en belangrijke informatie over jouw event(s) zonder datamigratie naar (dure) externe mailingplatformen.

mailcampagnes

Combishop

Combineer meerdere ticketshops van al jouw events op één pagina. Verhoog de conversie door de bezoekers direct de kans te geven in één oogopslag meerdere events te bekijken en ook voor meerdere events tickets te kopen in de bestelling.

Combishop

Bijproducten

Maak jouw gebruikerservaring compleet door bijproducten in jouw ticketshop toe te voegen. Extra items zoals t-shirts, kluisjes en consumptiemunten kunnen verkocht worden als bijproducten en verhogen de omzet.

Bij Product

Ticketclaim

Verzamel informatie over al je bezoekers en niet alleen van de ticketkopers. Stel hen verschillende vragen zodat je de bezoekers nog beter kan bereiken met gerichte en persoonlijke marketing.

scan app

Kassa

Verkoop tickets aan de deur met ons zeer gebruiksvriendelijke kassasysteem. Verzamel eventueel via deze weg nog bezoekersinformatie en print de tickets ter plekke met een printer naar keuze.

Deurverkoop

Organisatoren App

Altijd en overal inzicht in de ticketverkoop van jouw event met de Organisatoren App van Yourticketprovider.

Bekijk in één overzicht de sales statistieken van alle tickettypes en verstuur gemakkelijk gastenlijst tickets on the go. Spring bij wanneer nodig en scan eenvoudig tickets vanuit de app.

Download de gratis app!

Apple Android

organisatie app