Uitgebreide ticketing opties om jouw ticketverkoop tot een succes te maken

Bijproducten

Maak jouw gebruikerservaring compleet door bijproducten in jouw ticketshop toe te voegen. Extra items zoals t-shirts, kluisjes en consumptiemunten kunnen verkocht worden als bijproducten en verhogen de omzet.

Bij Product

Ticketclaim

Verzamel informatie over al je bezoekers en niet alleen van de ticketkopers. Stel hen verschillende vragen zodat je de bezoekers nog beter kan bereiken met gerichte en persoonlijke marketing.

scan app

Kassa

Verkoop tickets aan de deur met ons zeer gebruiksvriendelijke kassasysteem. Verzamel eventueel via deze weg nog bezoekersinformatie en print de tickets ter plekke met een printer naar keuze.

Deurverkoop

Veilige tweedehands ticketverkoop met SecureSwap

Maak ticketfraude onmogelijk door onze integratie met SecureSwap van Ticketswap. Het aangeboden ticket van de verkoper wordt ongeldig gemaakt en een nieuw ticket (met unieke barcode) naar de koper verzonden. Bezoekers hebben hierdoor de zekerheid dat het ticket, dat ze tweedehands hebben overgekocht op Ticketswap, geldig is en zijn daardoor altijd verzekerd van een plekje op jouw event.

scan app

Organisatoren App

Altijd en overal inzicht in de ticketverkoop van jouw event met de Organisatoren App van Yourticketprovider.

Bekijk in één overzicht de sales statistieken van alle tickettypes en verstuur gemakkelijk gastenlijst tickets on the go. Spring bij wanneer nodig en scan eenvoudig tickets vanuit de app.

Download de gratis app!

Apple Android

organisatie app