Wij bieden unieke ticketing opties voor jouw business event

Streaming en donatie

Zet jouw event eenvoudig online

Stream jouw online event en kies er voor om tickets te verkopen of de stream gratis aan te bieden aan jouw bezoekers. De streaming is inzetbaar voor verschillende doeleinden zoals workshops, festivals, webinars, huiskamerconcerten, workouts en theatervoorstellingen.

Genereer omzet door donaties te innen tijdens de stream met de donatietool. Bezoekers kunnen een standaard donatie of een bedrag naar keuze doneren om de organisator te steunen.
Meer info

streaming

Mailcampagnes

Segmenteer jouw bezoekers voor gerichte marketing

Mail jouw ticketkopers snel en gemakkelijk vanuit het platform van Yourticketprovider met onze Mailcampagnes. Verstuur een mailcampagne al binnen drie stappen: mailinglijst maken, mail ontwerpen en de campagne instellen/versturen.

De Mailcampagnes zijn erg geschikt voor het versturen van gerichte Marketingmails en belangrijke informatie over jouw event(s) zonder datamigratie naar (dure) externe mailingplatformen.

mailcampagnes

Reserveringen en tijdsloten

Contactloos terras met omzetgarantie

Laat jouw gasten reserveren voor een tijdslot en optimaliseer de capaciteit van jouw terras. De gasten ontvangen een ticket die eenvoudig gescand kan worden bij aankomst. Geen teleurstelling voor de gasten en een omzetgarantie voor jouw onderneming. Monitor de bezetting en actuele reserveringen via de Organisatoren App van Yourticketprovider.
Meer info

reservering

Badge printing

Maak het communiceren tussen de bezoekers op jouw (zakelijke) event eenvoudiger aan de hand van badge printing. De bezoekers ontvangen stickers met daarop hun eigen (bedrijfs-) gegevens die zij gebruiken om zich te identificeren.

Badge printing

Bezoekers op factuur

Laat bezoekers of organisaties eerst tickets aanvragen en de factuur betalen voordat zij de tickets ontvangen voor jouw (zakelijke) event.

Kortingscodes

Organisatoren App

Altijd en overal inzicht in de ticketverkoop van jouw event met de Organisatoren App van Yourticketprovider.

Bekijk in één overzicht de sales statistieken van alle tickettypes en verstuur gemakkelijk gastenlijst tickets on the go. Spring bij wanneer nodig en scan eenvoudig tickets vanuit de app.

Download de gratis app!

Apple Android

organisatie app