Tickets

Tweedehands ticketverkoop

  • Ik kan helaas niet meer naar het event, kan ik mijn ticket doorverkopen?

    Bij Yourticketprovider is het mogelijk om tickets 100% veilig door te verkopen. De koper krijgt na betaling een nieuw uniek ticket en jouw ticket wordt ongeldig. Let op: deze dienst wordt uitsluitend aangeboden wanneer de organisatie van het desbetreffende event dit heeft ingeschakeld.

  • Het event is uitverkocht, hoe kom ik alsnog aan tickets?

    Yourticketprovider heeft een methode ontwikkeld waarmee je tickets 100% veilig tweedehands tickets kunt overkopen. Het ticket van de verkoper wordt geannuleerd en jij ontvangt na betaling een nieuw ticket. Wil jij ticket verkopen of overkopen? Ga naar de ticketshop van het desbetreffende event en klik op ‘tweedehands ticket(s)’. Deze link is alleen zichtbaar indien de organisatie van het desbetreffende event toestemming geeft voor tweedehands verkoop via Yourticketprovider en er tickets beschikbaar voor worden gesteld.

  • Is het veilig om een ticket over te kopen via een andere site?

    Er zijn verschillende websites waar tickets voor events worden doorverkocht, bijvoorbeeld ticketswap.nl of eticketbeurs.nl Meestal verlopen deze verkopen voorspoedig, maar er is altijd een kans dat de je een ticket overneemt die geen toegang biedt tot het event. Zodra je jouw ticket hebt gekocht op een dergelijke tweedehandsticketverkoop site, is Yourticketprovider niet verantwoordelijk voor de negatieve gevolgen.

Betalen

Overige

Stuur ons direct een mail
info@yourticketprovider.nl
Liever direct advies en antwoord op je vraag?
+31 30 2040258