Mocht je verhinderd of ziek zijn en wil je je ticket verkopen? Of is een bepaald event uitverkocht en wil je nog een kaart bemachtigen? Ga dan naar een tweedehands ticketsite. Wij raden daarvoor Ticketswap.nl en Eticketbeurs.nl aan.

Ticket verkopen?

Wil je jouw ticket verkopen, ga dan naar Ticketswap of Eticketbeurs. Upload je pdf bestand en bepaal jouw verkooprijs. Als het ticket verkocht is krijg je automatisch bericht, en wordt de opbrengst automatisch aan je overgemaakt.

Ticket Kopen?

Is een bepaald event uitverkocht en wil je alsnog een ticket kopen? Pas dan op bij marktplaats- en facebook-verkopers, daar vindt relatief veel fraude plaats. Kijk op ticketswap of eticketbeurs of er nog kaarten beschikbaar zijn. Daar worden de kaarten en verkopers gecontroleerd.

SECURE SWAP (Ticketswap)

Ticketswap heeft Secure Swap, dat betekent dat bij de verkoop van het ticket het originele ticket ongeldig gemaakt wordt en dat de koper een nieuw ticket krijgt. Zo heb je 100% zekerheid dat het gekochte ticket altijd werkt.

MONEY-BACK GARANTIE (Eticketbeurs)

Door de bekendheid van Ticketswap kan het voorkomen dat de tickets daar ook uitverkocht zijn. Ga in dat geval naar eticketbeurs, daar zijn dan vaak nog wel tickets te koop.
Eticketbeurs biedt geen secure swap, maar wel money-back garantie, waardoor je je geld terug krijgt bij een ongeldig ticket.