Bij Yourticketprovider is het mogelijk om tickets 100% veilig door te verkopen. De koper krijgt na betaling een nieuw uniek ticket en de tickets van de verkoper worden ongeldig.

Is de tweedehands ticketverkoop actief voor het event?

De organisatie van een event kan er zelf voor kiezen om gebruik te maken van de tweedehands ticketverkoop via Yourticketprovider. Wanneer de organisatie hier gebruik van maakt staat er rechtsonder de ticketshop “tweedehands tickets?”:

Koop Tickets

Na het klikken op "tweedehands tickets" zie je een pagina met een knop om je tickets te verkopen en daaronder zie je alle tickets die op dit moment te koop staan.
Om tickets te kopen vink je 1 of meer tickets aan en betaal je via iDeal. Na betaling ontvang je nieuwe tickets per mail. De originele tickets van de verkoper worden ongeldig gemaakt en zijn daarna niet meer zichtbaar in deze lijst.

Verkoop Tickets

Na het klikken op de "verkoop tickets" button moet je het email adres waarmee je je tickets hebt gekocht en het referentienummer van de aankoop invullen. (deze kan je vinden in je mail en op je bankafschrift). Daarna kom je op de pagina waar je je tickets te koop kan zetten.
Je kan aanvinken welke tickets uit je aankoop je te koop wilt zetten en voor welke prijs. Na het opslaan komen jouw tickets dan in de bovenstaande lijst te staan.

Wil je naderhand je verkoopprijs aanpassen of de tickets weer uit de verkoop halen, log dan opnieuw in via de "verkoop ticket(s)" button maak de wijzigingen.

eTicketbeurs

Om de verkoop verder te bevorderen zijn de te koop staande tickets ook te zien op het tweedehands ticketplatform www.eticketbeurs.nl (via pagina "Kopen YTP").
Als een ticket via eTICKETBEURS verkocht wordt verdwijnt het daarna vanzelfsprekend ook uit de tabel op de yourticketprovider pagina en andersom. (Zodat een tweedehands ticket nooit dubbel verkocht wordt).