Binnen 5 minuten online tickets verkopen voor jouw event

process
wheel wheel

Stap 1. Start jouw event

Start vandaag nog met jouw ticketverkoop en gebruik gratis ons ticketing systeem. Maak jouw event aan en krijg toegang tot een persoonlijk dashboard waar je eenvoudig jouw event kunt beheren. Design eenvoudig (meerdere soorten) tickets en de ticketshop om aan te sluiten op beleving van jouw event. Of je nu toegewezen zitplaatsen of algemene toegangskaarten aanbiedt, wij bieden een oplossing voor iedere locatie van elke omvang.

stap1

Stap 2.  Beheer en promoot de ticketverkoop

Segmenteer eenvoudig jouw bezoekers en benader hen direct en persoonlijk met gerichte online marketing campagnes. Integreer jouw data bij o.a. MailChimp en laat nieuwsbrieven aansluiten bij jouw marketing strategie. Profiteer daarnaast van onbeperkte kortingcodes, verschillende prijscategorieën en een 24/7 klantenservice.

stap2

Stap 3. Voorkom lange rijen bij de entree

Met de scan app van Yourticketprovider scan je honderden tickets per uur en heb je zicht op de actuele scanstatistieken van het event op jouw smartphone (Iphone en Android). Voor grote events bieden wij een volledig scansysteem aan waar een entreemanager van Yourticketprovider aanwezig zal zijn.

stap3

Stap 4. Analyseer de marketing strategie

Bekijk en vergelijk alle data van jouw events met elkaar in één overzicht en krijg meer inzicht in de bezoekers en de conversie. Evalueer jouw piekverkoop en campagnes aan de hand van overzichtelijke sales- en bezoekersrapporten.

stap4