Wij bieden een oplossing voor ieder event van elke omvang in iedere branche.

Ons culturele label

Basis­module Een compleet ticketingsysteem, inclusief uitgebreide management informatie, de financiële rapportages en afrekeningen via borderellen. Meer info
Marketing­module Mail eenvoudig uw nieuwsbrieven naar grote aantallen bezoekers, zonder additionele kosten. Er zijn meerdere templates mogelijk voor de verschillende doelgroepen. Meer info
Programmerings­module Nog meer hulpmiddelen voor de programmeur in de vorm van additionele rapportages, planbord en een uniek programmeringsprofiel. Meer info
Dynamic Pricing module Volg met het systeem continu de realtime ticketverkoop. Het systeem past volledig automatisch de toegangsprijs aan, volgens de vooraf ingestelde parameters. Meer info
Lotings­module De bezoekers schrijven zich in voor voorstellingen via een bestelformulier of via jouw site. Zodra de inschrijfperiode is afgesloten verwerkt je eenvoudig alle inschrijvingen. Meer info
Personeels­planning Maak eenvoudig de roosters voor al de medewerkers. Stel roosters op rondom de voorstellingen en vaste werktijden zoals de dagelijkse bezetting van de verkoopbalie. Meer info
Activiteiten­planning Plan en beheer efficiënt jouw events. Alle gegevens en documenten rondom events worden centraal vastgelegd en zijn inzichtelijk voor alle medewerker. Meer info
Koppelings­module Koppel met externe partijen als MAccsbox, PodiumKunst.info, Applaus.nl en Interface voor het scannen van barcodes op tickets. Meer info

23

Aangesloten theaters

4 Mil+

Theater tickets verkocht

15 Mil+

Verzonden e-mails

Floorplanner

Stoelindelingen voor kleine locaties (theater/schouwburg) of voor grote events (stadions) kunnen ook ondergebracht worden in ons systeem. Integreer de plattegrond van je eigen locatie en bezoekers kunnen een stoel kiezen bij de aankoop van een ticket, waardoor de zitplaats gereserveerd wordt.

Floor planner

Combishop

Combineer meerdere ticketshops van al jouw events op één pagina. Verhoog de conversie door de bezoekers direct de kans te geven in één oogopslag meerdere events te bekijken en ook voor meerdere events tickets te kopen in de bestelling.

Combishop

Kortingscodes

Onbeperkt en kosteloos kortingscodes toepassen op jouw event. Kortingscodes kunnen de ticketverkoop stimuleren en zorgen voor klantenbinding. Voeg flexibele overkoepelende kortingscodes toe die op verschillende events bruikbaar zijn voor de bezoekers.

Kortingscodes

Kassa

Verkoop tickets aan de deur met ons zeer gebruiksvriendelijke kassasysteem. Verzamel eventueel via deze weg nog bezoekersinformatie en print de tickets ter plekke met een printer naar keuze.

Deurverkoop

Live

Kijk altijd en overal eenvoudig mee met de ticketverkoop en tel af naar jouw event. Krijg inzicht in de actuele verkoopstatistieken via het persoonlijke dashboard en leer jouw bezoekers kennen via beschikbare data.

live

Online marketing support

Krijg unieke inzichten in specifieke conversies per campagne om inzicht te krijgen hoe rendabel jouw online marketing is. Integreer met jouw Google analytics en maak van jouw marketing campagnes een succes.

support

Visitor insights

Combineer en vergelijk alle ticket- en bezoekersgegevens van jouw verschillende events in één overzicht en bekijk jouw topfans. Maak eenvoudig segmenten van je bezoekers en benader hen direct en persoonlijk met marketing campagnes.

vistor insights

Scan App

Met de scan app van Yourticketprovider scan je honderden tickets  per uur en heb je zicht op de actuele scanstatistieken van het event op jouw smartphone (Iphone en Android).

scan app

Veilig tweedehands ticketverkoop

100% veilig tickets doorverkopen met onze tweedehandstickets verkoop voor bezoekers. Houd alle verkopen in de hand en voorkom teleurgestelde bezoekers bij jouw entree. De koper ontvangt een nieuwe unieke barcode en het ticket van de verkoper wordt ongeldig gemaakt.

scan app

Jouw event, jouw stijl

Ontwerp de tickets en de ticketshop volledig naar de stijl van jouw event. Maak het compleet door ook de ticketmail een eigen ontwerp te geven zodat de  bezoekers vanaf het begin af aan worden meegenomen in de beleving van jouw event.

style

Rapporten

Event achter de rug? Ons systeem biedt uitgebreide scan- en sales rapportages met alle digitale resultaten van jouw event. Bekijk gesegmenteerde informatie over de bezoekers en bepaald zelf welke bezoekersinformatie je wilt ontvangen.

rapporten

Ticketclaim

Verzamel informatie over al je bezoekers en niet alleen van de ticketkopers. Stel hen verschillende vragen zodat je de bezoekers nog beter kan bereiken met gerichte en persoonlijke marketing.

scan app