Wij bieden een oplossing voor ieder event van elke omvang in iedere branche.

Bijproducten

Maak jouw gebruikerservaring compleet door bijproducten in jouw ticketshop toe te voegen. Extra items zoals tshirts, kluisjes en consumptiemunten kunnen verkocht worden als bijproducten en verhogen de omzet.

Bij Product

Marketing automation

Een event organiseren is al druk zat dus wij nemen graag jouw zorgen uit handen. Maak gebruik van geautomatiseerde mailings om leads aan jouw event te binden en door de customer journey te helpen. Door op het juiste moment bepaalde informatie te sturen naar de bezoekers kun je uiteindelijk deze leads laten converteren.

Marketing automation

Kortingscodes

Onbeperkt en kosteloos kortingscodes toepassen op jouw event. Kortingscodes kunnen de ticketverkoop stimuleren en zorgen voor klantenbinding. Voeg flexibele overkoepelende kortingscodes toe die op verschillende events bruikbaar zijn voor de bezoekers.

Kortingscodes

Pre registratie

Verzamel jouw bezoekers in een digitale wachtrij voor de ticketverkoop van start gaat. Bezoekers schrijven zich in voor het event en als organisator kan je hen op een later tijdstip toegang geven tot het verkoopscherm. Communiceer met je bezoekers via een mailing in de pre registratie over de ticketverkoop.

preregistratie

Gastenlijst

Onbeperkt en eenvoudig jouw belangrijke contacten of vrienden uitnodigen voor het event. Voeg ten alle tijden kosteloos personen toe aan de gastenlijst, zodat ze een gratis gastenlijst ticket ontvangen.

gastenlijst

24/7 klantenservice

Wij houden van korte lijnen en persoonlijk contact. Onze klantenservice is 24/7 beschikbaar voor zowel de organisatoren als de bezoekers van de events.

preregistratie

Live

Kijk altijd en overal eenvoudig mee met de ticketverkoop en tel af naar jouw event. Krijg inzicht in de actuele verkoopstatistieken via het persoonlijke dashboard en leer jouw bezoekers kennen via beschikbare data.

live

Online marketing support

Krijg unieke inzichten in specifieke conversies per campagne om inzicht te krijgen hoe rendabel jouw online marketing is. Integreer met jouw Google analytics en maak van jouw marketing campagnes een succes.

support

Visitor insights

Combineer en vergelijk alle ticket- en bezoekersgegevens van jouw verschillende events in één overzicht en bekijk jouw topfans. Maak eenvoudig segmenten van je bezoekers en benader hen direct en persoonlijk met marketing campagnes.

vistor insights

Scan App

Met de scan app van Yourticketprovider scan je honderden tickets  per uur en heb je zicht op de actuele scanstatistieken van het event op jouw smartphone (Iphone en Android).

scan app

Veilig tweedehands ticketverkoop

100% veilig tickets doorverkopen met onze tweedehandstickets verkoop voor bezoekers. Houd alle verkopen in de hand en voorkom teleurgestelde bezoekers bij jouw entree. De koper ontvangt een nieuwe unieke barcode en het ticket van de verkoper wordt ongeldig gemaakt.

scan app

Jouw event, jouw stijl

Ontwerp de tickets en de ticketshop volledig naar de stijl van jouw event. Maak het compleet door ook de ticketmail een eigen ontwerp te geven zodat de  bezoekers vanaf het begin af aan worden meegenomen in de beleving van jouw event.

style

Rapporten

Event achter de rug? Ons systeem biedt uitgebreide scan- en sales rapportages met alle digitale resultaten van jouw event. Bekijk gesegmenteerde informatie over de bezoekers en bepaald zelf welke bezoekersinformatie je wilt ontvangen.

rapporten

Ticketclaim

Verzamel informatie over al je bezoekers en niet alleen van de ticketkopers. Stel hen verschillende vragen zodat je de bezoekers nog beter kan bereiken met gerichte en persoonlijke marketing.

scan app