Wij bieden een ticketverkoop voor ieder event van elke omvang in iedere branche

live

Live

Kijk altijd en overal eenvoudig mee met de ticketverkoop en tel af naar jouw event. Krijg inzicht in de actuele verkoopstatistieken via het persoonlijke dashboard en leer jouw bezoekers kennen via beschikbare data.

Online marketing support

Krijg unieke inzichten in specifieke conversies per campagne en analyseer hoe rendabel jouw online marketing is. Integreer met jouw Google analytics en maak van jouw marketing campagnes een succes.

support

Visitor insights

Combineer en vergelijk alle ticket- en bezoekersgegevens van jouw verschillende events in één overzicht en bekijk jouw topfans. Segmenteer eenvoudig jouw bezoekers en benader hen direct en persoonlijk met marketing campagnes.

vistor insights

Scan App

Met de scan app van Yourticketprovider scan je honderden tickets  per uur en heb je zicht op de actuele scanstatistieken van het event op jouw smartphone (Iphone en Android).

scan app

Veilig tweedehands ticketverkoop

100% veilig tickets doorverkopen met onze tweedehandstickets verkoop voor bezoekers. Houd alle verkopen in de hand en voorkom teleurgestelde bezoekers bij jouw entree. De koper ontvangt een nieuwe unieke barcode en het ticket van de verkoper wordt ongeldig gemaakt.

scan app

Jouw event, jouw stijl

Ontwerp de tickets en de ticketshop volledig naar de stijl van jouw event. Maak het compleet door ook de ticketmail een eigen ontwerp te geven zodat de  bezoekers vanaf het begin af aan worden meegenomen in de beleving van jouw event.

style

Rapporten

Event achter de rug? Ons systeem biedt uitgebreide scan- en sales rapportages met alle digitale resultaten van jouw event. Bekijk gesegmenteerde informatie over de bezoekers en bepaal zelf welke bezoekersinformatie je wilt ontvangen.

rapporten

Ticketclaim

Verzamel informatie over al je bezoekers en niet alleen van de ticketkopers. Stel hen verschillende vragen zodat je de bezoekers nog beter kan bereiken met gerichte en persoonlijke marketing.

scan app