Over het event


We nodigen jullie uit om zondag 31 januari weer bij elkaar te komen voor een mooi samen zijn, ditmaal voor het eerst in Eindhoven. Een muzikale dag waarin we met drie geweldige workshops opzoek gaan naar onze expressieve kracht.

Tijdens onze workshopdagen komen de Eigentijdse Jongeren bijeen om te leren van elkaar, deze workshop dag zijn er weer drie nieuwe workshopgevers die hun wijsheid en talenten delen zodat anderen daarvan kunnen leren en zich kunnen verbinden met elkaar.

Deze workshop dag zal plaatsvinden in De Heremiet in Eindhoven. Op de Rapenlandstraat 22. In de middag houden we een gezamenlijke potluck. We vragen jullie daarvoor allemaal iets lekkers mee te nemen om te delen.

Mocht je het niet goed kunnen vinden, dan kun je ons bereiken via 0640025133.


Vrije expressie

Omschrijving: Hoe vrij ben ik eigenlijk? Hoe veel ruimte durf ik eigenlijk in te nemen? Mag ik wel fouten maken? Kan ik überhaupt iets fout doen als ik gewoon mezelf ben? Mag ik helemaal mezelf zijn? Deze vragen, die ik mijzelf stelde, zijn de inspiratie geweest om een workshop over vrije expressie op te zetten.

Middels een aantal spelletjes en oefeningen wil ik jullie uitnodigen om op een speelse manier ruimte in te nemen. We maken o.a. gebruik van onze verbeelding, beweging en dans, en willekeurige geluiden zonder logica. Laat je verrassen en speel lekker mee!

Rudy Laurijsen


De kracht van je eigen klank

Tijdens deze workshop ga je kennis maken met je eigen kracht en schoonheid. Dit doen we door middel van verschillende oefeningen met onze eigen klank, dus met je eigen stem. De oefeningen openen alle mogelijkheden om je eigen klank te laten horen en te voelen wat je eigen klank en de klank van anderen met je doet. Klank maken helpt heel goed bij ontspannen, vertrouwen in jezelf, loslaten van oude patronen en blokkades, verwerken van trauma’s en bij het vinden van plezier in het leven.

Je eigen klank is een heel krachtig middel om je te helpen op vele vlakken. Je laat er mee los en tegelijkertijd vul je jezelf helemaal. Je wordt weer verbonden met je eigen natuur en je stralende kern.

We zullen individueel en met de groep klank maken. Ik zal je mijn klank laten horen en je zo laten voelen wat klank allemaal kan doen. Ook gaan we in kleine groepjes aan de slag met het ontvangen en geven van klank.

Je zal versteld staan van wat er allemaal kan met alleen je eigen stem en hoe snel deze je verbindt met jezelf.

Tom Kraaijeveld


Bro’ Sis Dance

Brothers and Sisters laten we samen komen om op een veilige, respect volle manier met elkaar te dansen. Door middel van verschillende dans oefeningen gaan we spelen met mannelijke en vrouwelijke energie. Normaliter is het de man die de vrouw leidt. Maar wat gebeurt er als we die rollen eens omdraaien? En wat gebeurd er als er niemand is die de ander leidt. Wat ontstaat er als je op 1 cm afstand met elkaar gaat dansen en je de ander niet mag aanraken. En hoe dans je met elkaar wanneer je geblinddoekt bent?

Allemaal oefeningen om op een speelse en onschuldige manier met de mannelijke en vrouwelijke energie te spelen. Sommige van jullie zullen elkaar misschien al kennen, misschien zijn jullie wel een stel, of misschien ken je elkaar helemaal niet. Alles kan in deze workshop.

Klinkt het allemaal een beetje spannend maar ben je eigenlijk wel heel nieuwsgierig? Gewoon komen! Je op je gemak voelen staat bij mij op nummer één. Het gaat om het plezier, je bent vrij om de oefeningen geheel op je eigen tempo toe doen. Alles mag maar niks moet!

Myrthe van den Kieboom


Informatie over de dag:

Deze workshop dag voor jongeren van 18-39.

Tickets voor de dag kosten 20 euro, deze kan je vanaf nu halen via de ticketlink.

Er is ruimte voor 18 deelnemers.

Tijdens de lunch eten we samen en vragen we of je iets lekkers mee neemt voor bij de maaltijd zodat we allemaal heerlijk kunnen eten met zijn allen.


Programma:

10:00-10:30 Aanvang
10:30-10:45 Introductie
10:45-12:30 Vrij expressie door Rudy Laurijsen
12:30-13:30 Gezamenlijke potluck lunch
13:30-15:30 De Kracht van je eigen klank door Tom Kraaijeveld
15:45-17:15 Bro’ Sis Dance Myrthe van den Kieboom
17:15-18:00 Napraten en naar huis

Wanneer en waar?

Start
zo 31 jan 2016 om 10:00
Einde
zo 31 jan 2016 om 18:00
Locatie
De Heremiet
Rapenlandstraat 22
5623 EW Eindhoven
Nederland

Organisatie

Naam
Kees Schenk
Telefoon
0640025133
Website
http://www.eigentijdsejongeren.nl
Mail event organisator