Over het event


KLABAM!

Eindejaarsdip, move over! Want op 29 december slaat KLABAM de deur open voor een knallend feest in Kytopia (“het oude Tivoli”). Waarom? 20 jaar Rosa Ensemble, daarom! Niet niks, dus dat moet gevierd.
We hebben verschillende musici uit heden, verleden én toekomst gevraagd om mee te werken. Net als altijd streven we naar het bijkans onmogelijke, dus het wordt een avond vol verwondering en muzikale verrassingen.

Tipje van de sluier
Tijdens KLABAM presenteren we de nieuwe Rosa-cd Effata (Ontwaak), met werk uit verschillende Rosa-producties van de afgelopen vijf jaar. Een verzamel-cd met een muzikale mix van gecomponeerd & improvisatie, traditioneel & experimenteel, luchtig & serieus, akoestisch & elektronisch, klassiek & populair.

Maak kennis met supeRRosa. Een nieuwe formatie met drie gastmusici uit Syrië en omstreken, op ud, percussie en klarinet. Is het Syrische muziek? Is het Westerse muziek? Eigenlijk is het ‘gewoon’ Rosa.

Waanzee presenteert zich. Een sneak preview van onze nieuwste productie: Rosa met een sausje rock.

Als klap op de vuurpijl stelt Rosa's nieuwste, geheel oplaadbare speler zich deze avond aan je voor: de Nao Evolution Robot. Aangenaam! In 2018 gaan we Nao leren musiceren. In het najaar is hij dan klaargestoomd om mee te spelen in een nieuwe voorstelling. We kijken erg uit naar deze samenwerking!

MURW sluit de avond af met een dj-set met piepende en knarsende underground techno.

Tot KLABAM!

Zaal open 20.00 uur, aanvang 20.30 uur.

Wanneer en waar?

Start
vr 29 dec 2017 om 20:30
Einde
za 30 dec 2017 om 01:30
Locatie
Kytopia
Oudegracht 245
3511 NL Utrecht
Nederland

Organisatie

Naam
Rosa Ensemble
Website
http://www.rosaensemble.nl
Mail event organisator