Over het event


Deze Goals Event Taster is een proeverij, krijg een glimp in de keuken en het aanbod van Goals Academy en haar partners.

Een dag vol inspiratie en uitdagingen met 6 verschillende sprekers die jou zullen inspireren en motiveren om meer te weten over het formuleren en behalen van doelstellingen.

Laat deze ondernemers jou meenemen in hun succesverhalen en luister naar de mogelijkheden op het gebied van presentatietechnieken, business mindset, welness, persoonlijke groei, succesvol ondernemerschap, social media, onderscheidend vermogen en communicatieve vaardigheden.

Dit zijn de inspirators:

Winston Scholsberg
coach, trainer en motivator op gebied van
communicatie- en presentatievaardigheden. Deze public speaking architect maakt van jouw unieke ervaring en ideeën
een goed verhaal en maakt van jou een authentieke verhalenverteller.

Marc Campman
de auteur van "Flirtonomics" maakt met jouw verhaal de
juiste verbindingen voor jouw bedrijf en carrière. Leer om Social Media op de beste manier te gebruiken voor jouw succes.

Iwan Hamid Marckmann
Een gekwalificeerde coach op het gebied van Achievement
Technology die helpt om weer grip te krijgen op jouw leven. Meer discipline, meer structuur, beter zelfbeeld met een no-nonsense benadering, heldere doelen en resultaten.

Mordecai 'Morry' Krispijn
Ondernemer, coach, trainer en business inspirator die jou
motiveert om meer te halen uit jouw bedrijf. Met de beste dansschool van Nederland en meer dan 50.000 klanten is zijn verhaal uniek en inspirerend.

Kristel van Wingerden
Personal mental coach, schrijfster en presentator die jou inspireert om lekker in je vel te komen en te blijven. Deze "Feel Good" inspirator, bekend van radio en televisie bij RTL4, vertaalt jouw idee naar een werkend concept.

Meer Fennema
Internationaal spreker, trainer en coach inspireert mensen om naakt te gaan. Haal alle lagen weg die tussen jou en je gesprekspartners/publiek zitten en communiceer puur, krachtig, kwetsbaar en effectief. Zo komt jouw boodschap over.

Wanneer en waar?

Start
za 07 nov 2015 om 09:00
Einde
za 07 nov 2015 om 18:00
Locatie
Dr. J. W. Paltelaan 103, 2712 Zoetermeer, Netherlands

Organisatie

Naam
Winston Scholsberg
Mail event organisator