Over het event


In ‘Lief zonder reden’ zie je LIEN op haar eerlijkst. Ze heeft er tenslotte lang genoeg omheen gedraaid. Op zoek naar netheid stuit ze op de realiteit. Ongemak, schaamte en genot sijpelen door de kwetsbaarheid van haar luchtige bestaan. Een kleinkunstsensatie die je in andermans huid laat kruipen. En dat is een hele geruststelling. ??

Een mix van gevoelige luisterliedjes, showperformance en bevrijdende ontboezemingen. Begeleid door haar bandleden Dylan Siemerink en Barend Spaan.??

* Muzikale confrontatiekleinkunst?
* Veelzijdig talent
?* Dubbellaags ??

LIEN debuteerde in 2020 met haar voorstelling ‘Ik kom hier niet weg met hippe sneakers’. Ze speelt met taal en emotie. Daar waar het wringt, valt wat te halen. Scherpzinnigheid in teksten en gevat in muziek. In haar tweede avondvullende voorstelling ‘Lief zonder reden’ trekt zij samen met haar band vele nieuwe registers open. Verwonderd door de aan absurditeit grenzende verstoppogingen van de volwassen mens, zet ze het licht aan. Haar lichaam tot spiegel gemaakt, danst zij in onschuld. En dus is alles bespreekbaar geworden. De kwetsbaarheid die ze tegen het lijf loopt is een geschenk waar ze niets voor terug hoeft. Ze is lief zonder reden.  ?

Wanneer en waar?

Start
za 11 mrt 2023 om 20:15
Einde
za 11 mrt 2023 om 22:30
Locatie
Admiraalszaal
Haven 54
4931 AH Geertruidenberg
Netherlands

Organisatie

Naam
Admiraalszaal
Telefoon
0162 69 53 62
Website
http://www.admiraalszaal.nl
Mail event organisator