Over het event


De boekpresentatie van Paul Elstak is een unieke kans om ter plekke als eerste zijn biografie te kopen en de mogelijkheid om het boek te laten signeren door Paul Elstak zelf.

Paul Elstak maakt schoon schip met biografie

Paul Elstak komt eind november met zijn langverwachte biografie. Al bijna dertig jaar plukt de godfather van de hardcore de vruchten van zijn grootste hits Rainbow in the Sky, Luv U More en The Promised Land, maar het succes had zijn prijs.

In zijn openhartige biografie vertelt hij aan journalist Boris van Zonneveld over de onwaarschijnlijk moeilijke jaren die op dat succes volgden. Paul werd uitgekotst en bekogeld door het gabberpubliek, raakte aan de grond en belandde diep in de schulden, maar maakte ook weer succesvol zijn comeback.

In dit intieme portret maakt Paul Elstak voor eens en altijd schoon schip, zodat hij met een onbezwaard geweten de toekomst tegemoet kan. Zoals hij het zelf zegt: ‘Dit is geen boek vol borstklopperij over hoe goed ik wel niet ben. Dit is mijn echte verhaal, hoe mijn leven écht verlopen is. Dat verdiende niet altijd de schoonheidsprijs.’

Het boek Paul Elstak verschijnt bij Amsterdam Books en is nu als preorder te bestellen op
https://amsterdambooks.nl/paulelstak

Pauls biograaf Boris van Zonneveld schrijft al twintig jaar als journalist voor tijdschriften en kranten en volgde de carrière van Elstak op de voet. Over de dancewereld publiceerde hij in de bladen DJ Mag, Nieuwe Revu, Musicmaker, Interface en Buma Stemra Magazine.

Leeftijd 18+

Wanneer en waar?

Start
wo 30 nov 2022 om 20:00
Einde
wo 30 nov 2022 om 23:00
Locatie
De Bierkeller
Stadhuisplein 39
3012 AR Rotterdam
Nederland

Organisatie

Naam
The Forze Group
Website
http://www.paulelstak.nl
Mail event organisator