Over het event


Verkeerd Verbonden bestaat uit producer en rapper MC STEF (OSSP), Das de Rijmmaniak en Def P . Het idee van MC STEF om een single met z’n drieën te maken is uitgegroeid tot een geheel album genaamd “Perceptie-Deceptie” (20-11-2020) oa bekend van de track “Muilkorf” waar ook een videoclip voor is gemaakt.
Inmiddels hebben de mannen binnen een jaar tijd zelfs al een 2e album afgerond genaamd “Verboden Verbinding” (11-12-2021) welke overal te beluisteren is, en welke ook al een videoclip heeft van de track “Geen QR Maar IQ”.

Beasty boys undercover Van gruizige punk-rock tot rauwe hiphop classics, van de early 80’s tot de late 00’s. Beastie Boys Undercover zet de tent op zijn kop met een weergaloze vertolking van Beastie-knallers.
Een groep zeer ervaren muzikanten die even naadloos wisselt van een live-band naar een hiphop crew als de Beasties zelf.Undercoverkoning Loek Hauwert heeft hiervoor een te gekke band samengesteld voor een dampende avond vol Beastie-knallers. Met Fight For Your Right, No Sleep Till Brooklyn, Hey Ladies, Jimmy James, Sabotage, Sure Shot, Intergalactic, Make Some Noise en nog veel meer!De band:
Loek Hauwert (Mark Foggo)
DJ Daan (Osdorp Posse)
Frans Molenaar (The Dublicators)
Boris Manintveld (The Upsessions / BOSS CAPONE)

Wanneer en waar?

Start
za 07 jan 2023 om 21:00
Einde
za 07 jan 2023 om 23:59
Locatie
EM2 Venue
Suikerlaan 6
Groningen
Nederland

Organisatie

Naam
EM2 Groningen
Website
http://www.em2groningen.nl
Mail event organisator