Over het event


Op zondag 23 oktober vind de ´'De 75 van Amerongen' plaats vanuit Fietscafé De Proloog in Amerongen. Bij aanvang om 09:30 uur ontvangt iedereen een coupon voor een gratis kopje koffie. Om stipt 10:00 uur zullen de verschillende groepen vertrekken. De afstand van de wielertocht bedraagt 75 kilometer en kan worden verreden in drie verschillende tempo groepen, namelijk de 28, 30 en 32 km/per uur (kruissnelheid) groep. Bij elke groep zal een begeleider aanwezig zijn met de route. Er zal in groepjes van maximaal 8 man worden gereden om het voor iedereen veilig te houden. Het GPX-bestand van de route wordt na inschrijving door gemaild.

Naar verwachting zullen de groepen tussen 12:30 uur en 13:00 uur terugkeren bij het startpunt De Proloog. Hierna is er natuurlijk uitgebreid tijd om te socializen en het menu van ons favoriete Fietscafé De proloog te bestuderen.

Deze tocht is in samenwerking met Wat als?! De wielerpodcast, Grutto Design en Fietscafé De Proloog.

Wil jij graag deelnemen aan deze tocht? De inschrijving is geheel gratis, maar vol is vol.

*Elke groep heeft een andere begeleider die vanuit de organisatie is vastgesteld. We rijden op de openbare weg en dus dien je je aan de verkeersregels te houden. Deelnamen is geheel op eigen risico, houd het dus veilig en helm is verplicht.

Wanneer en waar?

Start
zo 23 okt 2022 om 09:30
Einde
zo 23 okt 2022 om 13:00
Locatie
De Proloog
Allemanswaard 27
3958 KA Amerongen
Nederland

Organisatie

Naam
De Proloog | Wat Als?! de Wielerpodcast | Grutto Design
Website
https://deproloog.cc/
Mail event organisator