Over het event


Jawohl! Oktoberfest 2022 gaat dóór en wordt naar alle zekerheid ontzettend drukbezocht. Met deze (nieuwe) service van specialisten Oktoberfestreizen & Oktoberfestfan kun je je plekje voor 2022 alvast veilig stellen.

Wat is het?
Je koopt voor € 9,95 per persoon alvast een optie een ticketpakket van Oktoberfestreizen. Dit bedrag krijg je later als korting op je daadwerkelijke ticketpakket (€ 129,- p.p.).

Voor wie is een optie nuttig?
Vriendengroepen, collega’s, zakenuitjes en andere groepen die er zeker van willen zijn dat zij in 2022 het Oktoberfest kunnen bezoeken. Je bent zeker van een (top)plek en van allerlei geregel, stress en planningen af.

Wat houdt het ticketpakket in?
Je bezoekt 4 feesten in München, waaronder dat waar je voor komt: een gereserveerde plek aan een biertafel in één van de beroemde biertenten op de Wiesn, het oktoberfest-terrein. Ook bezoek je het meest populaire bierkelder-feest en de beste afterparty's.

Wanneer kan ik gaan?
Er zijn 3 Oktoberfestweekenden waarin je kunt gaan:
Weekend 1: vrijdag 16 september - zondag 18 september 2022
Weekend 2: vrijdag 23 september - zondag 25 september 2022
Weekend 3: vrijdag 30 september - zondag 02 oktober 2022

Waarom is een ticketpakket gunstig?
De toegevoegde waarde van de pakketten van Oktoberfestreizen zit in de garantie op de beste plekken. T.z.t. kun je eventueel óók een goed hotel/hostel/camping bijboeken, op een fijne afstand van de Wiesn.

Waarom doen we het?
Het is een service. We merken dat er bij velen behoefte is aan zekerheid om ein-de-lijk weer naar het grootste volksfeest ter wereld te kunnen gaan in 2022.

Wanneer kan ik echt boeken?
Eind februari 2022 kun je je definitieve boeking plaatsen. Je krijgt daarover dan als eerste bericht. De eerste €9,95 heb je dan al aanbetaald. De verkoop voor anderen, die géén optie hebben gekocht, start een week later. De kans dat het uitverkocht is, is uiteraard aanwezig.

Ik kan toch niet gaan. Wat nu?
Je kunt je optie doorgeven aan iemand anders. Zij krijgen jouw aanbetaalde optie dan als korting op hun aankoop. Je kunt geen aanspraak maken op teruggave van je optie.

Hoe gaat het na aankoop verder?
Je ontvangt een bevestigings-e-mail met je aangekochte opties/early bird-tickets. Medio februari kun je daar dus je definitieve ticketpakket boeken.

Wat als het Oktoberfest weer niet doorgaat?
Volgens de laatste berichtgeving gaat het met 99,9% zekerheid door. Zo niet, dan krijg je je geld terug.

Ein Prosit und bis bald. Auf geht's zur Wiesn!

Wanneer en waar?

Start
za 17 sep 2022 om 12:00
Einde
ma 03 okt 2022 om 23:00
Locatie
Oktoberfest München
München
Duitsland

Organisatie

Naam
Oktoberfestfan.nl
Telefoon
0613112023
Website
https://www.oktoberfestfan.nl/oktoberfest-munchen-2022/
Mail event organisator