Over het event


Door de verruiming van de Corona-maatregelen is het mogelijk om toch een feestje te vieren op het ‘Voorhofplein’ aan de Dijkstraat. Op een afgesloten feestterrein opent het Hof van Honsel Feestweek terras haar deuren en zal ‘het glazen huis’, de studio van Feestweek Radio, geplaatst worden.
Meevieren van de Honselse Feestweek op het plein is binnen onderstaande strikte voorwaarden mogelijk:

1 - Koop een kaart voor een middag of een avond via www.honselsefeestweek.nl voor een symbolisch bedrag van € 5,00 (incl. 1 consumptie).

2 - Installeer de Corona Check App op je smartphone

3a - Bezoekers die volledig gevaccineerd zijn: Indien u uw 2e Corona vaccinatie meer dan 2 weken geleden heeft gekregen, zal dit in de Corona Check App worden weergegeven, die bij de toegang wordt gescand.

3b - Bezoekers die niet volledig gevaccineerd zijn: Laat je gratis testen op één van de officiële ‘Testen voor Toegang’ testlocaties. De dichtstbijzijnde bevindt zich op De Werf 15 in Den Haag (6 km van Honselersdijk). Maak een afspraak via www.testenvoortoegang.nl Uw testresultaat wordt automatisch weergegeven in de Corona Check App, die bij de toegang wordt gescand.

4 - Meenemen van uw legitimatiebewijs voor toegang tot het event is vereist.

5 - Mensen die niet volledig aan bovenstaande voorwaarden voldoen, zullen worden geweigerd.

Wanneer en waar?

Start
vr 02 jul 2021 om 14:30
Einde
vr 02 jul 2021 om 19:30
Locatie
Voorhofplein, Honselersdijk
Dijkstraat 88
2675 AZ Honselersdijk
Nederland

Organisatie

Naam
Wieler Comité Honselersdijk
Website
http://www.honselsefeestweek.nl
Mail event organisator