Over het event


Let op: deze voorstelling heeft een strak tijdschema. Wees daarom ruim van tevoren aanwezig.

In de steriele, ingekaderde wereld van KAMALOKA is alles overzichtelijk. Een muur is een muur en twee maal twee is vier. Maar toch sijpelen er altijd weer nieuwe gedachten, nieuwe ideeën door de voegen en kieren. Sommige angstig, andere magistraal en bevrijdend. De spelers verliezen zich in schijnbaar eindeloze bespiegelingen, tomeloze tirades, rondtollende gedachtes en altijd weer die ene vraag: ben ik gek, of zijn de anderen dat?

Met KAMALOKA speelt HOMSK een voorstelling die urgenter lijkt dan ooit. Covid-19 zet de wereld voor ons allen op zijn kop en dwingt ons anders te denken, anders te leven en doet een groot beroep op flexibiliteit en creativiteit. In KAMALOKA – wat zoiets betekent als tussenwereld – zijn twee mensen buitengesloten van de wereld.

KAMALOKA is een bijzondere theaterperformance rondom het thema waanzin; een stuk zonder begin of eind, waarbij het publiek (coronaproof) rouleert. KAMALOKA is een voorstelling van HOMSK, gemaakt en gespeeld door Marjolein Ley en Eelco Venema. Zij werken samen met beeldend kunstenaar Bouke Groen, muziekgroep BlackboxRed en regisseur Hendrik Aerts. Voorafgaand aan KAMALOKA breng je een bezoek aan het Museum van de Waanzin, waar verschillend werk rondom het thema valt te zien.

Wanneer en waar?

Start
wo 14 jul 2021 om 19:15
Einde
wo 14 jul 2021 om 23:00
Locatie
Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden
Nederland

Organisatie

Naam
Explore the North
Mail event organisator