Over het event


MANKRACHT INTRODUCTIE WEBINAR
"No More Mr Nice Guy"

NB: This online event is in Dutch. If you prefer joining the English version, see same event on 11th April.


Ey, ben jij de man die ...

de neiging heeft om conflicten te vermijden?
zichzelf als een pleaser beschouwt?
op zoek is naar meer zelfvertrouwen en daadkracht?
vanuit een meer authentieke space wil leven?

Dan is dit Intro Webinar iets voor jou!

Dit is een interactieve sessie over hoe jij de transitie van ineffectieve Nice Guy naar Krachtige Geïntegreerde Man kunt maken.


-- PRAKTISCHE INFO --.

Wanneer en waar: woensdag 31 maart om 20.00 - 22.30 CET op Zoom

Inschrijfgeld: €10,- (NB: Beperkte plaatsen!)

Na inschrijving ontvang je een e-mail met meer informatie en een Zoom link om aan het webinar deel te nemen. Deze link is geldig op de dag van de sessie.

LET OP: dit is een INTERACTIEVE sessie. Je inbreng en betrokkenheid is belangrijk.


-- WEBINAR PROGRAMMA -.

Deze Introductie geeft je inzicht in de positieve effecten van broederschap op je persoonlijke ontwikkeling, je relaties en je beroepsleven.

We bespreken hoe je als man een gezonde en meer assertieve levenshouding kunt ontwikkelen. Daarnaast wordt er een overzicht geschetst van de Mankracht "No More Mr Nice Guy" trainingen.

Het is een interactieve sessie met trainer Hajee en de andere deelnemers over hoe je door te leven vanuit je krachtige en authentieke zelf anderen kunt inspireren.

Tijdens de Zoom sessie worden de volgende vragen beantwoord:

- Wat is een Nice Guy precies?
- Wat is het alternatief voor een Nice Guy?
- Waarom een No More Mr. Nice Guy training?
- Hoe ziet de komende Mankracht training eruit?
- Wat biedt de training jou als deelnemer?

Opgelet: de sessie heeft een beperkt aantal plaatsen.


-- WAT EERDERE DEELNEMERS ZEGGEN --

"De training heeft me geholpen een stevige basis te leggen om mezelf te verbeteren."
- Davide Dispenza

"Ik kan Hajee alleen maar mijn hoogste aanbevelingen geven als personal growth coach. De sessies hebben me inzicht gegeven in mezelf en in de conditioneringen die mijn gedrag bepalen."
- Michael Sierra

"Je wordt begeleid door iemand die niet bang is om samen met jou diep in nog niet ontdekte gebieden te duiken. Een mix van mild en pittig mededogen, humor en scherp inzicht nodigen je uit om datgene bloot te leggen wat naar de oppervlakte gebracht moet worden."
- Joost Lekkerkerker

"Dit was een training om nooit te vergeten."
- Nick Wong


-- WAAROM IS DIT WERK BELANGRIJK? --

Overmatig pleasend gedrag kan een groot obstakel zijn in zowel je intieme relatie als in je professionele leven. Het achterhouden of vertellen van slechts een deel van je waarheid levert meestal een korte termijn voordeel op, maar op de lange termijn krijg je het onvermijdelijk weer terug op je bordje. Angst voor afwijzing, faalangst, angst om "niet OK te zijn zoals je bent" zijn meestal de onderliggende negatieve overtuigingen die leiden tot pleasen.

Een veel voorkomende strategie om deze angst te vermijden bij mannen is zich te verschuilen in de “pleasende” Nice Guy identiteit of in de stoere "ik weet het allemaal" Macho identiteit. Terwijl de Nice Guy over het algemeen worstelt met het erkennen van zijn mannelijke kwaliteiten, worstelt de Macho meer met het omarmen van zijn vrouwelijke kwaliteiten. Zowel de Nice Guy als de Macho zijn op angst gebaseerde identiteiten.

Het loslaten van deze angst gedreven identiteiten kan moeizaam zijn. Dat proces kan geholpen worden door de kracht van community en broederschap. Mannen die je motiveren, mannen die je steunen, mannen die je uitdagen en mannen die je vertrouwen. Een veilige groep mannen waar je je waarheid kunt spreken (rauw en kwetsbaar) en waar je alles van jezelf kunt laten zien (emoties, successen), dragen bij aan een authentieker en echter leven.


-- WIE IS HAJEE? --

Na mooie periodes van engineering, muziek maken, zen-meditatie, vipassana en tantra, heeft Hajee zich nu volledig toegewijd aan het werken met mannen. Sinds 2017 runt hij zijn bedrijf Mankracht als fulltime trainer en coach.

Met zijn sterke presence, empathie en frisse humor geeft hij "No More Mr Nice Guy" trainingen, anger workshops en trainingen in presentatievaardigheden voor zowel particulieren als bedrijven.

Als vader, partner, collega en vriend is het Hajee's missie om mannen samen te brengen, en ruimtes te creëren waar mannen elkaar weer kunnen inspireren en steunen.

"Leven vanuit je eigen krachtige en authentieke zelf is zeer waardevol en meestal een inspiratiebron voor anderen. Ik denk dat de wereld staat te springen om meer authentieke mannen die de moed hebben om hun unieke gave aan de wereld te geven. Ik ben ervan overtuigd dat mannen elkaar nu nodig hebben om mannelijkheid op een nieuwe manier vorm te geven. Een mannelijkheid die past bij de 21e eeuw.".
- Hajee Pepping, Mankracht trainer


-- MEER MANKRACHT --.

Komende online trainingen (Nederlands & Engels): https://www.mankracht.org/Agenda

Voor privé coaching met Hajee: https://www.mankracht.org/Contact

Wanneer en waar?

Start
wo 31 mrt 2021 om 20:00
Einde
wo 31 mrt 2021 om 22:30

Organisatie

Naam
Hajee Pepping
Telefoon
+31643082172
Website
http://www.mankracht.org
Mail event organisator