Over het event


From dusk till Dawn “Operation Occupied”

Het is de nabije toekomst en Nederland is verdeeld in de voor- en tegenstanders. De tegenstanders hebben gebieden bezet en mobiele netwerken onklaar gemaakt. Verharde wegen, brug- en oeververbindingen zijn onbetrouwbaar geworden en het meest veilig is je te verplaatsen tijdens de nachtelijke uren.

Met je buddy behoor je bij de voorstanders en je hebt belangrijke informatie die jullie naar het hoofdkwartier moeten brengen. Tijd is van essentieel belang en de MIVD heeft aangegeven op welke tijdsloten je door een bepaald gebied kunt gaan. Deze informatie komt onder andere van voorstanders die bij de tegenstanders geïnfiltreerd zijn. De betrouwbaarheid van deze infiltranten is niet bevestigd omdat er ook informatie is dat de tegenstanders bij de voorstanders geïnfiltreerd zijn.

Weten jullie je binnen de tijdsloten te verplaatsen en uit handen te blijven van de tegenstanders? Zijn jullie fit genoeg om binnen 12 uur de afstand van ongeveer 50 km af te leggen en de daarbij behorende hindernissen te nemen? Zijn jullie creatief en slim genoeg om in iedere safe zone de informatie te krijgen die je nodig hebt om naar de volgende locatie te gaan? Alleen wanneer je Operation Occupied met succes volbracht hebt kan je hier volmondig ja op zeggen.

Belangrijke intell
Deelnemers: 40 buddyparen
Locatie: Omgeving Rotterdam
Datum: 20 en 21 maart 2021
Tijden: Aanvang 21:30-23:00 uur tot Finish 09:30-11:00 uur
Bepakking: 20 kilogram, geheel zelfvoorzienend
Informatieverstrekking: Via je mail en tot aanvang via whatsapp

Ook hier geldt weer: “Verwacht het onverwachte!” From dusk till dawn, Operation Occupied is een unieke Challenge van het niveau die je van MTM mag verwachten. Uitdagend, verrassend, creatief en grensverleggend.

Ter info:
Vanwege de maatregelen en veiligheid zal dit volgens de richtlijnen en de adviezen van het RIVM worden uitgevoerd. Deelnemers vertrekken op verschillende momenten van verschillende startlocatie om te voorkomen dat er groepsvorming optreed. Tijdens deze Challenge is het niet toegestaan om met andere buddyparen op te trekken en als dat geconstateerd wordt zal direct tot uitsluiting van de Challenge worden overgegaan. Uitsluiting gebeurd ook wanneer er tegen de richtlijnen en adviezen van het RIVM worden ingegaan.

Deelnemers worden na inschrijving via de mail geïnformeerd en de voorwaarden die genoemd staan op onze website zijn van toepassing.

Wanneer en waar?

Start
za 15 mei 2021 om 21:30
Einde
zo 16 mei 2021 om 11:00
Locatie
Rotterdam
Rotterdam
Nederland

Organisatie

Naam
Jan Van de Werken
Website
http://www.MeettheMarines.nl
Mail event organisator