Over het event


Fukubukuro’s zijn rond de jaarwisseling niet te missen in Japan. Deze traditionele tassen worden gevuld met allerlei soorten producten, zoals kleding, apparatuur en etenswaren. Consumenten weten van tevoren niet wat de precieze inhoud van hun tas is, alleen dat ze fikse kortingen krijgen.

Een aantal jaar geleden hebben wij deze Japanse traditie naar Nederland gehaald. Tijdens onze open dagen bieden wij de Hokkai Fukubukuro aan. Met succes! Steeds meer mensen laten zich verrassen met een tas vol smakelijke, gezonde en makkelijk te bereiden visproducten.

Vanwege de toenemende vraag naar onze Fukubukuro’s, hebben wij besloten deze traditionele verrassingstassen vaker aan te bieden. Op deze manier kunt u op een laagdrempelige, leuke en lekkere manier kennismaken met het assortiment van Hokkai Suisan en steeds meer van onze visproducten uitproberen.

Bestel de Hokkai Fukubukuro tot en met 26 februari 2020 met fikse korting! Wij zorgen dat uw tas op vrijdag 28 en zaterdag 29 februari voor u klaar staat in IJmuiden. Tijdens het ophalen van uw tas komt u er pas achter welke visproducten u mee naar huis neemt. Wij verzekeren u dat het de moeite waard zal zijn!

Wanneer en waar?

Start
do 13 feb 2020 om 09:00
Einde
vr 28 feb 2020 om 15:00
Locatie
Hokkai Suisan
Egmondstraat 2
1976 BR IJmuiden
Nederland

Organisatie

Naam
Marinus Noordenbos
Mail event organisator