Over het event


Welkom op de bestelpagina voor je ticket voor Focus 2020!

Leuk dat je een kaartje wilt kopen voor Focus. Focus vindt plaats op de Betteld van 17 januari tot en met 19 januari 2020. Het thema dit jaar is “Breathe” en wij zien ernaar uit om samen met jullie tot rust te komen bij God. Lees dit nog even door zodat je geen informatie mist.

Op deze website kun je tickets bestellen voor Focus. Je hoeft nog niet meteen je gegevens in te vullen. Dat kan later ook nog. Doe dit wel op tijd, want dan kunnen wij de slaapplekken indelen. De deadline hiervoor is 8 januari. Heb je het dan nog niet ingevuld, dan wordt je tickets automatisch geannuleerd.

Wil je een chalet reserveren, let dan even op! Dit jaar moet je hierbij alle tickets kopen voor het aantal personen dat er in een chalet past. Je kan er niet meer of minder kopen. Het uiteindelijke bedrag wat je betaald is het uiteindelijke bedrag voor één chalet.

Bij wijzigingen of annuleringen rekenen wij €5,- administratiekosten. Mocht je helaas je kaartje toch willen annuleren, dan kan dat tot 3 januari 2020. Daarna is het niet meer mogelijk geld terug te krijgen. Opgeven kan t/m 8 januari 2020.
Voor meer informatie willen we je doorverwijzen naar de FAQ op de website van Focus. Voor verdere vragen en/of wijzigingen, kan je mailen naar ons emailadres inschrijvingen@focusweekend.nl. Heb je een algemene vraag over Focus, dan kan je je mail sturen naar info@focusweekend.nl.

Een paar weken voor de start van Focus, ontvang je alle praktische informatie van ons via de mail.

Tot op Focus!

Wanneer en waar?

Start
vr 17 jan 2020 om 19:30
Einde
zo 19 jan 2020 om 15:00
Locatie
Betteld
De Betteld
Aaltenseweg 11
7021 HR Zelhem
Nederland

Organisatie

Naam
Navigators Studentenverenigingen
Website
http://focusweekend.nl
Mail event organisator