Over het event


Alweer de 4e editie van hét festival om dit jaar met je voetjes in het gras verantwoord je tanden in te zetten! Van 26 t/m 28 juli is het genieten bij het grootste en groenste outdoor cooking event van de Wadden!

Landgoed de Bonte Belevenis, gratis entree.

¤ LOCATIE ¤
I.v.m werkzaamheden aan de Waddenhaven is BFF2019 eenmalig op een andere locatie: Rommelpot 11, 1797 RN Den Hoorn Texel.

¤ FESTIVAL ¤
Buitenkeukens, foodtrucks, karren, tentjes en kramen met de geur van de beach BBQ, de rookton en de zilte smaak van de oesters, kokkels,mosselen en zoveel meer.

Geniet van alles wat voor ons 'locals' het leven hier een eilandleven maakt. Eet, drink, dans en geniet mee. Het decor? De locatie van BFF2019 is eenmalig bij Landgoed de Bonte Belevenis.

We kijken echt uit naar een te gekke editie! Net #BFFe anders, bijzonder, exclusief, natuurlijk, nóg groener en een thema om je vingers bij af te likken.

Het festival is gratis toegankelijk. We vragen je wel een bijdrage te leveren aan een groenere en (wegwerp) plastic vrije wereld. Koop jouw BFF festival drinkbeker á € 2,- en geniet het weekend lang van al het verantwoord lekkers.

¤ THEMA ¤
Een thema om van te watertanden.... We hebben dit jaar een te gekke, exclusieve locatie middenin het boerenland en grenzend aan de duinen van Texel. BFF2019: van zee naar het land. Laten we daarom samen onze tanden zetten in het thema SURF & TURF! Bereid je voor op de tofste, lekkerste, lokale en bewuste combi's.

¤ LOCATIE ¤
Landgoed De Bonte Belevenis - Den Hoorn - Texel

¤ PROGRAMMA ¤
Vrijdag en zaterdag 12.00 - 22.00 uur
Zondag 12.00 - 20.00 uur
Bekijk www.beachfoodfestival food voor alle deelnemers

¤ FOOD ¤
Het festival waar je verantwoord je tanden in kunt zetten! De deelnemers serveren met name lokale & regionale producten en zoveel mogelijk in het seizoen. Wanneer dit even niet mogelijk is wordt er naar een bio of ambachtelijke variant gekeken. En.... Uiteraard hebben wij ook aan de vegetariër gedacht. De gerechten zijn maximaal € 6.50, zo kan iedereen z'n tanden in BFF zetten!

¤ DRINKS ¤
Wij serveren geen cola, sinas of 7up. Waarom? Omdat het simpelweg anders én beter kan. En niet te vergeten: lekkerder. Proef daarom onze home made bio limo's: gember, vlierbloesem en aardbei. Licht bruisend, vol van smaak!

¤ BETALEN ¤
- Gratis entree
- Geen muntjes, cash only
- Je kunt bij de bar en bij sommige deelnemers met pin betalen
- Geen geldautomaat aanwezig

¤ VERVOER & PARKEREN ¤
Kom op de fiets of met de Texelhopper. Kom je wel met de auto, parkeer deze op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen. Let op: het is hier betaald parkeren.

Het festivalterrein is op 15 minuutjes fietsen vanaf de boot, met de auto is het 5 minuten. Op twee minuten lopen is de halte van de Texelhopper?.

Vlakbij de ingang is parkeergelegenheid voor fietsen en e-scooters en even verderop kan de auto geparkeerd worden, nabij de kerk van Den Hoorn. Wij zorgen ervoor dat je z.s.m op het festivalterrein komt.

Parkeerkosten: €2,- per auto op het BFF parkeerterrein incl shuttleservice.

Shuttlebus: zie website voor up to date tijden

¤ MEER INFO ¤
Check www.beachfoodfestival.nl/.

Wanneer en waar?

Start
vr 26 jul 2019 om 12:00
Einde
zo 28 jul 2019 om 20:00
Locatie
Landgoed de Bonte Belevenis
Rommelpot 11
1797 RN Den Hoorn Texel
Nederland

Organisatie

Naam
Zsa zda Zsu Events
Website
http://www.beachfoodfestival.nl
Mail event organisator