Over het event


BOEK NU MET 10% KORTING

Vermeld de code TIPITOE10% en ontvang 10% korting op al jouw tickets :)

Twee dagen inspireren, ontmoeten, verwonderen, ontdekken, verbazen, ontwikkelen en ontspannen. Geniet met ons mee op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september tijdens de eerste editie van het TipiToe Festival aan de rand van de duinen op Texel.

Texelse Courant: "Een relax festival met een bite"

HET FESTIVAL
Wat dacht je van inspirerende workshops en lezingen, yoga, ademsessie, mindfull boksen en een lezing rond het kampvuur, tot een massage in de Spa Healing Garden, FSTVL MRKT en heel ok en heerlijk eten en drinken. Met je blote voetjes in het gras, voel je de wind door je haren. Zien we jou daar?

Bekijk nu alvast al onze inspirators online www.tipitoefestival.nl ?

THEMA
Het thema van onze eerste editie? Down to Earth! Waarom? Down to earth zijn betekent ook wel aarden of gronden. Klinkt dat zweverig? Dat is best grappig want aarden is juist precies het tegenovergestelde. Het betekent met beide benen op de grond staan. Soms word je uit evenwicht gebracht en missen we de connectie met de grond (aarde) onder onze voeten. Kom naar TipiToe, herstel die connectie en kom met beide blote TipiToes op de grond. Een festival op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, selfcare, wellness en no nonsens spiritualiteit.

FSTVL MRKT
Loop langs de gezellige kraampjes van onze festival markt met duurzame, eco proof, met liefde gemaakte spulletjes. Van Texels eigen bodem schapenwollen producten, meditatiekaarsen, dromenvangers of toffe secondhand clothing.

Interesse om deel te nemen? We hebben nog een paar plekken vrij. Stuur een mailtje naar info@tipitoefestival.nl ?

SPA HEALING GARDEN
Kom tot rust in ons Spa Healing Garden. Neem een ontspannende massage, ervaar de voordelen van een voetreflexmassage of probeer een acupunctuursessie uit. Boek een energetische schoonheids treatment, holistic hairdo of maak je TipiToes Festival proof.

TRUKIPAN // FOOD & DRINKS
Voor de liefhebbers van (h)eerlijk eten. Proef onze bewuste food line up. Wie zegt dat bewust & lekker niet samengaan? Van oer-Hollandse wafels tot een Texelse Waddenoester, wildpluk salades, duurzaam gevangen vis en vega(n) bowls. Je vindt het er allemaal. Dompel je onder in de home made kombucha, kefir, bio siropen. Of proost met een speciaal biertje of bijzondere bio wijn. Chill, geniet en zak onderuit in de heerlijke kussens. Proost op het leven, de inspiratie en het samenzijn.

ORGANISATIE
We kijken ernaar uit jullie te verwelkomen en te ontmoeten tijdens de eerste editie van het TipiToe Festival. Maar voordat het zover is, stellen we onszelf graag even online aan je voor.
Liefs Valerie & Jeanine
www.tipitoefestival.nl/over-tipitoe

TICKETS
Belangrijk: wanneer onverhoopt een workshop komt te vervallen, bieden wij jou een alternatieve workshop / activiteit aan.
Vermeld de code TIPITOE10% en ontvang 10% korting op al jouw tickets :)

TO DO
- Neem voor alle workshops & activiteiten jouw eigen yogamatje of strandlaken mee.
- We zijn een gratis festival.
- Help ons de wereld een beetje groener maken en koop een festival TipiToe drinkcup á € 2,00.
- Kom op de fiets
- Neem je mobiele telefoon mee, we hebben vanwege het groene karakter geen printbare tickets.

"Get inspired on your TipiToes!"

Wanneer en waar?

Start
za 31 aug 2019 om 10:00
Einde
zo 01 sep 2019 om 21:00
Locatie
Texel
Rommelpot 9
1797 RN Den Hoorn Texel
Nederland

Organisatie

Naam
Zsa Zsa Zsu Events & Twiins
Website
http://www.tipitoefestival.nl
Mail event organisator