Over het event


We doen het weer! Een verrassend Sri Lankaans diner uit handen van Rammenas en SrilanCare. Een smaakfestijn met uiteenlopende, subtiel gekruide, vegetarische, en kleurrijke curries.

EmpowerFood voor een EmpowerMuur! Want we gaan in meisjes opvanghuis Avanthi Devi in Sri Lanka een gigantische muurschildering van maar liefst 70 meter maken. Voor en met de meisjes die wegens huiselijk geweld of andere gezinsproblemen in Avanthi Devi opgevangen worden. Zodat ze omringd worden door hun eigen krachtige, inspirerende verhalen op een EmpowerMuur, in plaats van grauwe grijze muren.

En om dit te kunnen doen hebben we op z'n minst een paar honderd liter verf en een boel kwasten en rollers nodig. En jou! Want je kunt ons helpen, simpel en alleen door je mond te vullen met hapjes rijst en currie. Easy peasy as it is. En er is muziek en een toffe locatie en vrienden en wij zelf natuurlijk!
-----
Datum: Vrijdag 19 juli
Tijd: 18:00
Locatie: KoffieLeute, Westerkade 30, Utrecht
Prijs: €25,-
-----
Avanthi Devi Girls Home is een kindertehuis in Sri Lanka, waar 30 tot 40 meisjes van 6 tot 18 jaar oud opgevangen worden die slachtoffer zijn van huiselijk geweld, seksueel misbruik of zijn verstoten door hun ouders. Tot ze volwassen zijn of tot hun thuissituatie verbeterd is worden ze in het tehuis opgevangen. Het ontbreekt de Sri Lankaanse overheid echter aan middelen om ervoor te zorgen dat de meisjes weer zelfstandig de samenleving kunnen betreden. Meisjes komen daardoor na het verlaten van het tehuis geregeld in de prostitutie terecht of worden snel na het toetreden van de samenleving zwanger en eindigen als alleenstaande moeder zonder inkomen. Om dit te doorbreken zorgen we ervoor dat de meisjes tijdens hun verblijf in Avanthi Devi toekomstperspectief opbouwen.

Wanneer en waar?

Start
vr 19 jul 2019 om 18:00
Einde
vr 19 jul 2019 om 22:00
Locatie
KoffieLeute, Utrecht, Westerkade 30, 3511 HC Utrecht, Netherlands

Organisatie

Naam
SrilanCare
Website
http://www.srilancare.com
Mail event organisator