Over het event


Na de laatste voorstelling in de klassieke concertreeks van Marquette Classique zijn de finalisten bekend gemaakt die de derde zondag van september op Landgoed Marquette strijden om de eerste plaats.

Hoogste waardering publiek
Tijdens de finale van Marquette Classique op zondag 15 september gaan Naruhiko Kawaguchi (piano), Gregor Desman (piano) en het duo Pál László Szomora (viool) en Anastasia Kozhushko (piano) het tegen elkaar opnemen. De jonge talenten, waarvan Pál met zijn 16 jaar de jongste is, hebben afgelopen jaar tijdens de voorstellingen van Marquette Classique de hoogste waardering van het publiek gekregen.

Uitreiking door burgemeester
Na de optredens van de finalisten worden de prijzen uitgereikt door de burgemeester van Heemskerk, mevrouw. A.E.H. Baltus. Alle drie de finanlisten ontvangen een geldbedrag dat mogelijk is gemaakt door hoofdsponsor ABNAMRO. Ook zijn er enkele prijzen beschikbaar gesteld door bezoekers van de concertreeks.

Het concept
In samenwerking met Podia Klassiek is Chateau Marquette in oktober 2018 gestart om Heemskerk en omstreken kennis te laten maken met het vele jonge talent op klassiek gebied. De musici studeren aan het conservatorium en krijgen door dit concept de kans om ervaring op te doen voor publiek. Iedere derde zondag van de maand kunnen bezoekers luisteren naar onder andere klassieke piano, gitaar, viool, harp en zang.

Aanmelden finale
De finale vindt plaats op zondag 15 september van 10.30 – 13.00 uur op Chateau Marquette, Marquettelaan 34 in Heemskerk. Vanwege de verwachte drukte is aanmelden gewenst zodat alle bezoekers verzekerd zijn van een zitplaats.

De kosten voor de finale zijn €12,50 per persoon, jongeren tot 19 jaar betalen slechts €6,25. Dit is inclusief koffie en thee en een glas Prosecco in de pauze.

Wanneer en waar?

Start
zo 15 sep 2019 om 10:30
Einde
zo 15 sep 2019 om 13:00
Locatie
Chateau Marquette
Marquettelaan 34
1968 JT Heemskerk
Nederland

Organisatie

Naam
Erik Kuiper-van den Berg
Telefoon
0251-257025
Website
http://www.hotel-marquette.com
Mail event organisator