Over het event


Al dwalend over het zeereep pad, turend over de branding, met een glas wijn in de hand en zomerse dromen in gedachten......

Op zondag 26 mei wordt het Zeereeppad (tussen Paal 20 en Paal 19) omgetoverd tot 'Wijn aan Zee'. Geniet van een goed glas wijn, bijzondere wijn & spijscombinaties en het uitzicht over de Noordzee. Geef je op voor één van de wijnproeverijen of masterclasses. Geniet, proef en ervaar Wijn aan Zee.

HOE WERKT HET?
Je koopt een proefkaart á € 15,- p.p (voorverkoop, excl servicekosten) en daarvoor ontvang je 4 muntjes, een amuse en een duurzaam plastic wijnglas. Deze muntjes kun je besteden bij de deelnemers. Iedere deelnemer serveert een proefglaasje voor 1 muntje. Wil je een bijzondere wijn & spijscombinatie proberen? Dat kan uiteraard ook, het is aan jou waar je je muntjes aan besteed en bij wie. Koop je een kaart op het event, dan betaal je 17,50 euro.

Proefkaart vol? Bestel bij de deelnemers een heerlijk glas wijn en een (bijpassend) gerechtje. Geniet van al het heerlijks.

Neem uw ticket uitgeprint mee

EVENT
Wijn aan Zee is een bijzonder en intiem evenement met alle aandacht voor wat de deelnemers serveren. Ze vertellen je graag meer over hun bijzondere wijnen en gerechtjes. Neem de tijd, vraag gerust en proef het bijzondere karakter van dit evenement.

LOCATIE & TIJD
Zondag 26 mei 13.00 - circa 21.00 uur (afhankelijk van het weer)
Zeereeppad de Koog
Tussen Paal 20 en Paal 19
Opgang: badweg de Koog

UPDATES
Houd de Facebookpagina goed in de gaten voor alle updates en bijzondere nieuwtjes.

Wanneer en waar?

Start
zo 26 mei 2019 om 13:00
Einde
zo 26 mei 2019 om 21:00
Locatie
Zeereeppad De Koog Paal 20
Badweg 204
1796 AA De Koog
Nederland

Organisatie

Naam
Zsa zsa zsu Events
Mail event organisator