Over het event


'Some things never stay te same... Some things never change '

Voor de vierde maal organiseert Big Green Egg Belgium & Luxemburg in 2019 opnieuw een Flavour Fair. Deze editie gaat de Flavour Fair door op zondag 19 mei 2019 op een nieuwe locatie te Wachtebeke: het evenementeneiland Puyenbroeck.
Het concept blijft hetzelfde: een heerlijke namiddag met een twintigtal van talentvolle chef-koks die het beste van zichzelf geven op de Big Green Egg. Naast de vele chef-koks zijn er nog tal van demonstraties en masterclasses met verschillende thema’s waar u aan de hand van tips & tricks van de enthousiaste chefs uw eigen niveau kunt optillen.
Ook aan de kids is er gedacht en ook zij kunnen genieten van tal van activiteiten en animatie waaronder het koken van lekkere, gezonde en leuke gerechtjes en dit onder professionele begeleiding.
Bij het overhandigen van uw ticket krijgt u gegarandeerd een aantal exclusieve gerechten van de verschillende top chefs en hun team. Hiernaast kunt u op de verschillende standen en Masterclasses nog vele andere smakelijke gerechten proeven.
Kortom de Big Green Egg’s Flavour Fair is ook in 2019 een evenement die u niet wilt missen.

Wanneer en waar?

Start
zo 19 mei 2019 om 11:30
Einde
zo 19 mei 2019 om 16:30
Locatie
Domein Puyenbroek
Puyenbrug 1a
9185 Wachtebeke
België

Organisatie

Naam
Big Green Egg België
Telefoon
092311034
Website
http://www.flavourfair.be
Mail event organisator