Over het event


VICTOR JARA: HET LIED ZINGT VOORT …. is de titel van een muzikale vertelling door drie muzikanten die het publiek d.m.v. indrukwekkende, prachtig vertolkte liederen een onvergetelijke herinnering meegeven. Opvallend is dat er geen groepsnaam bestaat voor dit unieke trio. Het is de titel van de voorstelling die terechte aandacht krijgt.
Victor Jara was een Chileense volkszanger, theaterregisseur en, activist. In het zeer onrustige klimaat in Chili nam hij het met een gitaar en teksten op tegen alles wat tegen de democratie was en het volk in ellende en armoede hield.
Zangeres Rogalski begon haar carrière bij het Pools Staatsensemble voor Zang en Dans, deed tournees met oa Flairck, Fernando Lameirinhas en Ot Azoy.
Percussionist Santos verdeelt zijn thuisbasis tussen Nederland en Portugal. Studeerde af in klassieke percussie, jazz drums en compositie/percussie in Rotterdam, Den Haag en Lissabon. Hij tourt regelmatig met gerenommeerde internationale artiesten.
Zanger/gitarist Huissoon is autodidact en brengt eigen geschreven liedjes in het Zeeuws, zingt Spaans repertoire in andere groepen en runt inmiddels al een aantal jaren met succes een eigen minitheater in Den Haag. Onlangs heeft hij een boek uitgebracht over het leven van Victor Jara.
In 2013 zijn de drie muzikanten begonnen met dit muzikale theaterprogramma. De afgelopen jaren vermeerderen het aantal optredens zich. Terecht zoals u zult horen en zien.
Natalia Rogalski – zang
Marco Santos – percussie op tientallen percussievoorwerpen en -instrumenten
Adrie Huissoon – gitaar, zang en vertelling


Een uur voorafgaand aan het concert is de beeldentuin open voor bezoek

Wanneer en waar?

Start
zo 10 mrt 2019 om 15:00
Einde
zo 10 mrt 2019 om 17:00
Locatie
's-Heer Arendskerke, een Bunder Kunst
Panhoeveweg
4458 's-Heer Arendskerke
Nederland

Organisatie

Naam
een Bunder Kunst
Website
http://www.eenbunderkunst.nl
Mail event organisator