Over het event


In deze module gaat u dieper in op de 7 stappen van de WES methode en leert u met nieuwe oefeningen elke stap nog beter beheersen. U leert hoe u uw verhaal met overtuiging vertelt voor een grotere groep mensen waarbij u alle 7 stappen van de WES methode toepast en oefent.

Dit weekend brengt een verdieping op module 1 waarbij de WES methode technieken worden aangevuld met diverse tools zoals:

1. de 6 levensbehoeften
2. de agreement frame
3. de Uhh-eliminator

Wat levert het jou op?
1. Verdieping van de WES methode technieken
2. Toepassing van salestechnieken die uw verkoopgesprekken altijd succesvol maken
3. Elk (potentieel) conflict ombuigen naar een Win-Win resultaat
4. Altijd in controle van jouw emotie en leren reageren als een leider
5. Effectief communiceren in elke situatie, zowel privé als zakelijk

Het Grote Geheim: De 6 Primaire Levensbehoeften

Winston laat u het geheim achter de 6 levensbehoeften zien zodat u uw verhaal volledig kunt afstemmen op uw luisteraars en hen daardoor veel dieper raakt en overtuigt.

Met zijn enorme ervaring met presenteren heeft hij vele persoonlijke praktische voorbeelden hoe de 6 levensbehoeften een veel grotere onbewuste impact hebben op de toehoorder, waardoor zij veel meer open staan voor datgene dat u aan hen wilt aanbieden!

U leert de 6 levensbehoeften te herkennen en meteen toe te passen op elk gesprek, en daardoor meer invloed te hebben om uw potentiële klant. Deze psychologische communicatietechniek werkt diep op het onderbewustzijn, waardoor zij vele malen meer geneigd zijn om uw advies op te volgen omdat zij onbewust aanvoelen dat u hen de beste deal gunt!

In elke situatie toe te passen: Sales zonder selling!

Wilt u ook uw beïnvloedingskracht vergroten?
Wilt u ook dat uw klanten vaker ‘Ja’ zeggen?
Wilt u ook de informatie over uw diensten of producten beter kunnen overbrengen?
Wilt u ook meer converteren met elk gesprek?
Wilt u ook succesvoller zijn en uw invloed vergroten?

De Agreement Frame, altijd een Win-Win resultaat in elke situatie!

Emoties kunnen hoog oplopen waardoor we niet meer luisteren naar wat de ander zegt maar invullen wat de ander zou moeten zeggen. Met de Agreement Frame leer je elk potentieel conflict, zowel privé als zakelijk, om te buigen naar een Win-Win resultaat.

Wanneer twee mensen elkaar ontmoeten zal degene die meer overtuigd is de ander beïnvloeden. Je leert hoe jij altijd zult overtuigen door beter te luisteren, het standpunt van de ander te waarderen, respect te hebben voor een andere overtuiging en eventueel jezelf te kunnen identificeren met de ander. Het doel is om met een Win-Win resultaat elk gesprek af te kunnen sluiten.

Wanneer en waar?

Start
za 23 feb 2019 om 09:00
Einde
zo 24 feb 2019 om 18:00
Locatie
Dekker Sport Zoetermeer, Scheglaan 12, 2718 KZ Zoetermeer, Nederland, Den Haag

Organisatie

Naam
Winston Scholsberg
Telefoon
0703454432
Website
http://www.winstonscholsberg.nl
Mail de host