Over het event


De Texaanse zanger Malford Milligan herken je onmiddellijk aan zijn krachtige, soulvolle stem en zijn indrukwekkende voorkomen. Hij wordt dan ook vaak vergeleken met soul-iconen als Otis redding en Al Green.
Malford Milligan richtte met de ritmesectie van Stievie Ray Vaughan’s Double Trouble de Texaanse all-star band Storyville op. In de jaren 90 bracht Malford Milligan al een bezoek in Amerongen en speelde het geweldige nummer ‘Good day for the blues’. Het langverwachte album ‘Life Will Humble You’ is nu verschenen met schitterende soul-ballads en niet te vergeten de gospel song ‘Feel Like Going Home’ waar het album mee wordt afgesloten en waarvan je spontaan kippenvel krijgt.

De band, The Southern Aces bestaat uit; Jack Hustinx (producer, gitaar & bakin vocals), Roel Spanjers (piano, hammond, accordeon & backin vocals), Eric van Dijsseldonk (gitaar), Roelof Klijn (bas) en Nicky Hustinx (drum & percussie).

Deze muzikale theatervoorstelling, met geweldige muzikanten, mag u niet missen. Het wordt een zittende voorstelling en er is een beperkt aantal kaarten, dus wees er snel bij.
Na afloop is gelegenheid, om gezellig met de muzikanten, nog wat te praten en te drinken in De Proloog.

Zaal open vanaf 20.00 uur.

Wanneer en waar?

Start
za 02 mrt 2019 om 20:30
Einde
za 02 mrt 2019 om 23:00
Locatie
Allemanswaard, Amerongen
Pr. Beatrixlaan 34
3958 XK Amerongen
Nederland

Organisatie

Naam
Berry van den Brink
Telefoon
0631175929
Website
https://amuuz.nl/
Mail event organisator