Over het event


Joyce is een superheld. Ze zit, net als elke andere superheld, op de Superheldenschool. Elke superheld op de Superheldenschool heeft een handige superkracht. De een kan onzichtbaar worden, de ander is héél snel, en weer een ander spuugt vuur. Joyce kan natuurlijk ook iets. Haar superkracht is namelijk dat ze knakworsten uit haar polsen kan schieten… Maar daar heb je natuurlijk helemaal niks aan!

Joyce heeft het gevoel dat ze nergens goed in is: ze haalt slechte cijfers op school en heeft tot overmaat van ramp een vet irritant zusje dat haar pest. De enige die in haar gelooft is haar klasgenootje Jerry. Hij zegt altijd: “Ooit komt jouw superkracht vast van pas.” Joyce weet het niet… Is dat echt zo: zal ze ooit de wereld kunnen redden met haar knakworsten?

Schrijver en regisseur Tim Kamps bedacht Superloeser voor Lefkop, een jonge en energieke jeugdtheatergroep. Met zijn razendsnelle voorstellingen blijft Lefkop het publiek altijd net een stapje voor en zorgt dat jong en oud met een brede lach de zaal verlaten.

Entree (inclusief koffie, thee, limonade): € 5,00 (tot 12 jaar), € 13,50 (vanaf 12 jaar), € 11,00 (Vrienden Buiksloterkerk).

Foto: Nicoline Rodenburg.

Wanneer en waar?

Start
zo 16 dec 2018 om 11:00
Einde
zo 16 dec 2018 om 11:45
Locatie
Buiksloterkerk, Buiksloterkerkpad 10, 1034 VZ Amsterdam, Nederland

Organisatie

Naam
De Buiksloterkerk
Website
http://www.buiksloterkerk.nl
Mail event organisator