Over het event


KinderTheaterKoor Olifantensoep bestaat uit kinderen van uiteenlopende leeftijden. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze heel erg van zingen en theater houden én in Amsterdam Noord wonen.

Het muziekrepertoire van KinderTheaterKoor Olifantensoep bestaat uit klassieke en popmuziek. Daarnaast spelen de kinderen zelfgeschreven theaterteksten en gedichten, en dansen soms ook een hippe move.

De voorstellingen van Olifantensoep gaan meestal over een thema. Tijdens een optreden op de Pekmarkt werden alleen zeemansliederen gezongen. Op Pllek was het thema een Heksendans terwijl engelen het thema waren van een voorstelling in het Fijnhoutheater. Wat het thema in de Buiksloterkerk wordt is een geheim dat wordt onthuld in de Buiksloterkerk.

Het KinderTheaterKoor slaat zijn vleugels ook uit buiten Amsterdam Noord. Het trad op tijdens de Operadag in het Muziektheater Amsterdam en heeft samen met Jonna Fraser een stuk opgenomen voor zijn nieuwe cd My people.

De kinderen KinderTheaterKoor Olifantensoep hebben allemaal individueel les: zang, solfège, ritme of piano. Op die manier is er veel aandacht en individuele begeleiding voor iedereen. Voorafgaand aan een optreden wordt intensief samen geoefend. Het KinderTheaterKoor bestaat sinds 2010. Het is opgericht en wordt geleid door zangeres en actrice Anna Kramer. Anna doceert zang en theater en als docent verbonden aan het Utrechts conservatorium.

De kerk is open vanaf 10.30 uur. Entree is inclusief koffie, thee en limonade.

Wanneer en waar?

Start
zo 21 apr 2019 om 11:00
Einde
zo 21 apr 2019 om 11:30
Locatie
Buiksloterkerk, Buiksloterkerkpad 10, 1034 VZ Amsterdam, Nederland

Host details

Naam
Buiksloterkerk
Website
http://www.buiksloterkerk.nl