Over het event


KinderTheaterKoor Olifantensoep bestaat uit kinderen van 4 tot 12 jaar die heel erg van zingen en theater houden én in Amsterdam Noord wonen. Het repertoire bestaat uit klassieke en popmuziek. Daarnaast presenteren de kinderen zelfgeschreven teksten en gedichten, en dansen ze soms een hippe move.

De voorstellingen van Olifantensoep gaan meestal over een thema. Tijdens een optreden op de Van der Pekmarkt werden zeemansliederen gezongen. Op Pllek was het thema een Heksendans, terwijl engelen het thema waren van een voorstelling in het Fijnhoutheater. Wat het thema van vandaag is blijft nog even een geheim, dat wordt onthuld in de Buiksloterkerk. Misschien is het iets met de paashaas…?

Het KinderTheaterKoor slaat zijn vleugels ook uit buiten Amsterdam Noord. Het trad op tijdens de Operadag in het Muziektheater Amsterdam en heeft samen met Jonna Fraser een stuk opgenomen voor zijn nieuwe cd My people.

De kinderen van het KinderTheaterKoor hebben allemaal individueel les: zang, solfège, ritme of piano. Op die manier is er veel aandacht en individuele begeleiding voor iedereen. Voorafgaand aan een optreden wordt intensief samen geoefend.

KinderTheaterKoor Olifantensoep is in 2010 opgericht en wordt geleid door de in Zwitserland geboren zangeres en actrice Anna Kramer. Anna is in Zürich opgeleid, trad op in verschillende theaterproducties en heeft zich in Nederland gevestigd als stem-. muziek- en theaterdocente voor kinderen en volwassenen. Ze is onder andere verbonden aan het Utrechts conservatorium.

Bekijk hier de trailer: https://youtu.be/VbQD1NIGwJo.

De kerk is open vanaf 10.30 uur. Entree is inclusief koffie, thee en limonade.

Foto: Anna Kramer.

Wanneer en waar?

Start
zo 21 apr 2019 om 11:00
Einde
zo 21 apr 2019 om 11:30
Locatie
Buiksloterkerk, Buiksloterkerkpad 10, 1034 VZ Amsterdam, Nederland

Organisatie

Naam
De Buiksloterkerk
Website
http://www.buiksloterkerk.nl
Mail event organisator