Over het event


Goed nieuws voor de trance classicsfans uit de periode 2000 - 2010. Was jij er toen bij? De concerten in de HMH, Gelredome, Bloemendaal, Club Panama etc. Wie bij een of misschien wel bij meerdere concerten was, kijkt daar met weemoed naar terug. Muziek die je nergens meer een hele avond hoort en waar het publiek op magische wijze wordt meegenomen op een reis naar euforische hoogtes. De sound waarmee velen besmet werden en dat ook nooit meer konden loslaten. Muziek die mensen gelukkig maakt.

Dit wordt weer een magische avond vol met niet alleen Tiestoclassics, maar ook van anderen vermaarde dj's. De allerbeste classics op 1 avond die je nog maar maar zelden hoort. De dj's zijn nu al aan het speuren wat ze op hun playlist gaan zetten en, geloof het of niet, het water 'stroomt hun nu al over hun lippen', zoveel muzikale lekkernijen gaan ze die avond door de boxen van Club Panama pompen!

Met deze 4e en laatste editie van Special Touch, heeft deze organisatie de ervaring opgebouwd dat ze weten waar de mensen kippenvel van gaan krijgen. De 3e editie was volgens velen de beste, deze gaat nog beter worden, dus zorg maar dat je erbij bent!

De namen van de line-up zijn bekend:

Misja Helsloot (2hrs set) - Daniel Wanrooy - Marc Simz - Cor Fijneman - Daniel Wanrooy, Faith Mark en Toyax

Kijk naar de geweldige promovideo: https://www.youtube.com/watch?v=pqsJrsUGygI&feature=youtu.be

Wanneer en waar?

Start
za 01 dec 2018 om 21:00
Einde
zo 02 dec 2018 om 05:00
Locatie
Club Panama
Oostelijke Handelskade 4
1019 BM Amsterdam
Nederland

Organisatie

Naam
ASP Touch
Website
http://Facebook: ASP TOUCH
Mail event organisator