Over het event


Twee avonden lang brengt Atelier van Lieshout een evenement waarbij het neer komt op vertrouwen, het overwinnen van angsten en opdoen van ervaringen. Samen met Atelier van Lieshout wordt u uitgenodigd om uw grenzen en houding ten opzichte van voedsel en eetcultuur te verleggen en te veranderen. Centraal staat voedsel waarvan de eter niet meer kan weten wat het is, is het gekweekt, gemanipuleerd of uit de goot afkomstig? Het is uitdagende ervaring die op zijn plek is in de Ferrotopia, de totaal-installatie waarbij het bevragen van de toekomst een inherent onderdeel is.

Proeverij
Nieuwsgierige bezoekers zijn om 16.00 welkom voor een kleine proeverij, want waar smaakt dit eten van de toekomst nou naar?

CryptoFood - Eat At Your Own Risk
Vanaf 19.00 verschuift de aandacht nog iets verder naar het consumeren. Per avond wordt een groep gasten uitgedaagd en overprikkeld; samen met Atelier Van Lieshout, chefkok Derk Jan Wooldrik, de CryptoFooders en de andere bezoekers beweeg je je door de installatie heen, en eet je – letterlijk – wat de pot schaft.

Een avond met performance, eten, drinken en muziek onder leiding van Joep van Lieshout.

Voor beide avonden zijn een zeer beperkt aantal kaarten beschikbaar. Zowel voor de vegetariër als de vleeseter.
Early bird: € 50,- / Regulier tarief: € 65,-

Wanneer en waar?

Start
vr 22 jun 2018 om 19:00
Einde
za 23 jun 2018 om 19:00
Locatie
NDSM
NDSM-Plein
1033 Amsterdam
Netherlands

Organisatie

Naam
Stichting NDSM-werf
Mail event organisator