Over het event


Een theatrale wandeling door de prachtige tuin van het provinciehuis Paviljoen Welgelegen.

'Sneeuwwitje en de zeven rollen' is geen kindervoorstelling. Het is een zoektocht naar wie we eigenlijk zijn, wie we willen zijn en wie we moeten zijn. Welke rol speel jij dagelijks? Speel je de hoofdrol of een bijrol in je eigen leven? Of ben je misschien verkeerd gecast? We've all got a role to play.

De acteurs nemen het publiek mee op een ontdekkingstocht door de levens en de gevoelens van de karakters uit het beroemde sprookje. Drie dagen lang nodigen haar acteurs het publiek uit om te ervaren hoe de karakters uit het sprookje, het leven in een sprookje eigenlijk zelf beleven.

Theatermaker Evelien Hofhuis: “Ik wil het publiek meenemen op deze vlucht het bos in. Ik wil ze de verknipte wereld waarin we soms leven niet alleen laten zien, maar ook laten ervaren. Ze staan er middenin. Ik wil ze aan het denken zetten. De acteurs nemen je via beeldende kunst, zang, dans, muziek en spel mee naar een andere werkelijkheid. Ga mee op reis door de tuin en duik in de wereld van de personages.”

Sneeuwwitje en de zeven rollen 'This is how we role'
Door Productiehuis De Verbinding
NB: Geen kindervoorstelling. Kan voor 12+. Er gebeuren geen enge dingen, maar de scènes en teksten kunnen als zodanig geïnterpreteerd worden.

Spel: Sacha Blom, Nicky Gosse, Laura Boshoeve, Fleur Mennega, Sterre Okkerse, Iliane Andringa en Sylvie Koorn
Regie: Evelien Hofhuis.
Productieassistent: Fieke Kloppenburg.
Pr en Marketing: Hans Goes

Speeldata: 23, 24, 25 mei. Er zijn twee voorstellingen per dag. Om 19.00 uur en om 20.30 uur. Paviljoen Welgelegen, Dreef 3 te Haarlem.

Zie ook www.productiehuisdeverbinding.nl

Wanneer en waar?

Start
do 24 mei 2018 om 19:00
Einde
do 24 mei 2018 om 19:50
Locatie
De tuin van Paviljoen Welgelegen
Dreef 3
2012 HR Haarlem
Nederland