Over het event


Na een kleine vertraging, sorry lieve Facebook vrienden we moesten even een podium bouwen, komt ie er nu dan toch écht aan! Groter, toffer en beter dan ooit ons Rockabilly festival:
CATS LIKE TO RUMBLE #3!

Gooi de krulspelden in het haar, trek je dansschoenen uit de kast and get your shaking booty's over here want dit belooft een super feestje te worden!

De eerste bandnamen voor het festival zijn reeds bekend. Zo zullen onder andere langskomen:

- The Blacktop Rockets (USA)
En daar zijn we best een beetje retetrots op want stilstaan met deze overgevlogen gasten is schier onmogelijk. Al twee decennia brengen ze klassieke rockabilly en Amerikaanse rock-'n-roll met stijl en charisma. Ze combineren toffe melodieën met vette riffs en weten er dan ook nog een mooi verhaal bij te vertellen. The Blacktop Rockets belichamen het vuur van de originele rootsmuziek en zodra ze op het podium staan zullen de heupen schudden en de voeten stampen!

- The Escalates
Lennard Fopma - Guitar
Yorn Overwijk - Vocals, Bass
Wyddy Wytse Dijkstra - Drums
Zodra dit stel het podium betreedt gaat er ergens in de zaal een knop om; standje escaleren. Met de lakschoenen aan en diesel in het haar wordt je zonder te vragen meegesleurd naar de jaren ’60.
Beat, Garage en Rock ’n Roll is wat er geserveerd wordt, en bij The Escalates eet je wat de pot schaft!

- The Greendogs
Die komen niet met het vliegtuig maar gewoon met een busje, auto of op de fiets. Maar vergis je niet. Want ze spelen er zeker niet minder om! De passie voor rockabilly spat er vanaf tijdens hun optredens en ze weten met hun swingnummers dan ook altijd het publiek in vuur en vlam te zetten!

Wanneer en waar?

Start
za 24 mrt 2018 om 18:00
Einde
zo 25 mrt 2018 om 03:00
Locatie
EM2
Energieweg 10
9743 AN Groningen
Nederland