Over het event


Na twee zéér smaakvolle en geslaagde edities organiseert Big Green Egg Belgium & Luxemburg in 2018 opnieuw een Flavour Fair. Deze maal gaat de Flavour Fair door op zondag 10 juni 2018 op een nieuwe locatie in Vilvoorde: De Kruitfabriek

Het concept blijft hetzelfde: een heerlijke namiddag met tal van talentvolle chef-koks die het beste van zichzelf geven op de Big Green Egg. Naast de vele chef-koks zijn er nog tal van demonstraties en masterclasses met verschillende thema’s waar u aan de hand van tips & tricks van de enthousiaste chefs uw eigen niveau kunt optillen.

Ook aan de kids is er gedacht en ook zij kunnen genieten van tal van activiteiten en animatie waaronder het koken van lekkere, gezonde en leuke gerechtjes en dit onder professionele begeleiding.

Bij het overhandigen van uw ticket krijgt u gegarandeerd een aantal exclusieve gerechten van de verschillende top chefs en hun team. Hiernaast kunt u op de verschillende standen en Masterclasses nog vele andere smakelijke gerechten proeven.

Kortom de Big Green Egg’s Flavour Fair is ook in 2018 een evenement die u niet wilt missen.

Wanneer en waar?

Start
zo 10 jun 2018 om 11:30
Einde
zo 10 jun 2018 om 16:30
Locatie
De Kruitfabriek, Steenkaai 44D, 1800 Vilvoorde, België

Organisatie

Naam
Big Green Egg Belgium
Telefoon
092311034
Website
http://www.biggreenegg.eu/be_nl
Mail de host