Over het event


De huiskamer van Lansingerland
Het bescheiden Lansingerland wordt ingericht tot een uit de kluiten gewassen buurtfeest. Begeef je in het mooie groene hart van de vlotste gemeente en geniet van het grootste huiskamerconcert van Nederland!

Vrijdag | Nineties
Trakteer jezelf op een fijne nostalgische avond! De lekkerste muziek uit de 90’s en 00’s worden op de vrijdag in een fris jasje gegoten! Bekende DJ’s en acts uit deze tijd wisselen elkaar op het podium van dé retro-huiskamer van Lansingerland! Deze avond tovert een glimlach van herinneringen op ieder gezicht: meezingen met oude hits en genietend van de zonsondergang terwijl de zomeravond langzaam in de nacht verdwijnt.

Zaterdag | Live artiesten!
Genieten met de zon op je snoet, sta je vooraan bij jouw favoriete band… Op zaterdag brengen de beste popartiesten van Nederlandse bodem hun livemuziek ten gehore! Bands als Chef’s Special en De Dijk laten het knusse evenemententerrein het hart van de gemeente flink kloppen. Naast de muzikale programmering leent het festival zich uitstekend voor een ontspannen dag vol gezelligheid en lekker eten.

Algemene informatie
Vrijdag 8 juni 2018: 17:00 - 00:00
Zaterdag 9 juni 2018: 13:30 - 23:00
www.lansingerlandlive.nl

Wanneer en waar?

Start
vr 08 jun 2018 om 17:00
Einde
za 09 jun 2018 om 23:00
Locatie
Annie M.G. Schmidtpark , 2661 Bergschenhoek, Nederland

Host details

Naam
The Zoo Events
Website
http://www.lansingerlandlive.nl