Over het event


Moosje is een lief, nieuwsgierig, slim en ook eigenwijs meisje. Een meisje dat bovendien dol is op avonturen beleven met haar vriendjes en vriendinnetjes. Wil je ook wel eens op avontuur, kom dan naar de Buiksloterkerk en wie weet ontmoet je, samen met Moosje, prachtige prinsessen, dappere ridders of geheimzinnige eilandbewoners.

De avonturen die Moosje beleeft zijn niet altijd zonder gevaar: soms komt ze in de problemen. Dankzij de kinderen in het publiek en de acteurs van The Big Mo lopen de avonturen gelukkig altijd wel goed af!

De interactieve voorstelling van theatergroep The Big Mo begint met een kort gesprekje met het publiek. Wie heeft er al eens een avontuur beleefd? Wat moet er volgens jullie in een echt goed verhaal? Wie is er goed in helpen? Als de acteurs een beeld hebben, ontstaat het verhaal vanzelf.

Om in de stemming te raken mag je, als je dat wilt, in je favoriete verkleedkostuum komen. Maar dat hoeft niet. Ook zonder verkleedkostuum mag je meespelen. En als je gewoon de hele voorstelling lekker alleen maar wilt kijken, dan mag dat natuurlijk ook. Alles kan, niets hoeft.

‘Moosje gaat op avontuur’ biedt kinderen en ouders een bijzondere theaterervaring en laat tegelijkertijd zien wat de basis is van improvisatietheater: samenwerken en accepteren van elkaars ideeën.

De kerk is open vanaf 10.30 uur.

Entree is inclusief koffie, thee en limonade.

Foto: RVG Photography.

Wanneer en waar?

Start
zo 15 apr 2018 om 11:00
Einde
zo 15 apr 2018 om 12:30
Locatie
Buiksloterkerk, Buiksloterkerkpad 10, 1034 VZ Amsterdam, Netherlands

Host details

Naam
De Buiksloterkerk
Website
http://www.buiksloterkerk.nl