Over het event


‘Afblijven’ vertelt het aangrijpende verhaal van Melissa. Melissa doet niets liever dan dansen. Nadat ze met succes auditie heeft gedaan voor een videoclip van een bekende artiest, geniet ze met volle teugen van de wereld van muziek en dans. Na enige tijd gaat het echter mis.

Om over een dood punt heen te komen, komt Melissa in aanraking met drugs. Drugs die er voor zorgen dat ze dingen durft te doen die ze anders niet zou durven maar die ook bijna haar ondergang worden. Bijna, want gelukkig is daar Jordi, de jongen die smoorverliefd is op Melissa en bereid om zelf in de problemen te komen om Melissa uit de ellende te halen. In de voorstelling zie je of Jordi daarin slaagt.

De jeugdmusical ‘Afblijven’ van Homemade Productions is gebaseerd op het bekende gelijknamige boek van Carry Slee. Hoewel het boek al in 1998 verscheen, hebben het verhaal van Melissa en Jordi en de onderwerpen drugs, angst en lef niets aan kracht ingeboet.

Voor ‘Afblijven’ de musical, tekende Dick van den Heuvel voor zowel het script als de regie. De muziek is geschreven door Jeroen Sleyfer. Volgens Van den Heuvel laat ‘Afblijven’ vooral zien hoe je tienerangsten kunt overwinnen en nieuwe stappen kunt zetten.

Trailer: www.youtube.com/watch?v=Z_Wzfhd7Y14.

Foto: Boy Hazes.

Wanneer en waar?

Start
zo 18 mrt 2018 om 11:00
Einde
zo 18 mrt 2018 om 12:30
Locatie
Buiksloterkerk, Buiksloterkerkpad 10, 1034 VZ Amsterdam, Netherlands

Host details

Naam
Buiksloterkerk
Website
http://www.buiksloterkerk.nl