Over het event


In privé of zakelijke situaties maken veel mensen beslissingen door onderhandelingen. Onderhandelen is een onderdeel van het leven.
De meeste mensen kennen maar twee manieren om te onderhandelen: hard of zacht. De zachte onderhandelaar wil de vrede bewaren en maakt graag concessies om conflicten te voorkomen of op te lossen. De harde onderhandelaar ziet conflicten als een wedstrijd waarbij de persoon die volhardend is in de meest extreme positie van de onderhandeling zal winnen.
Dit programma is ontwikkeld om jou te helpen meer vertrouwen te krijgen in jouw leiderschapskwaliteiten en deze toe te passen in het dagelijkse leven. Met de beheersing van deze technieken en vaardigheden leer je de kunst van het onderhandelen op een unieke manier en zul je jezelf en jouw business tot grote hoogten kunnen ontwikkelen.
Deze masterclass is sterk gericht op de praktische toepassing van de theorie. Je leert de interpretatie en toepassing van conflict management, de basisbeginselen en fasen in het onderhandelingsproces beïnvloedingsstijlen, hoe je creatief probleemoplossend kunt handelen en het werken onder druk.
De resultaten van deze Masterclass

1. Je weet hoe je een win-win onderhandelingssituatie creëert omdat je je bewust bent van jouw eigen kwaliteiten en mogelijke beperkingen.
2. Je kunt effectief en met respect omgaan met een veel verschillende situaties door jouw beïnvloedingsvaardigheden te gebruiken.
3. Je kunt makkelijk potentiële conflicten oplossen

Hier zijn 5 van de 10 belangrijkste Strategieën van Meester Onderhandelaars

Zij zijn in staat om:
1. hun eigen emotionele staat te beïnvloeden
2. de emotionele staat van de tegenstander te bepalen
3. zichzelf fysiek en emotioneel voor te bereiden
4. effectief te prospecteren en te genieten van dit proces
5. vertrouwen te creëren

Wanneer en waar?

Start
za 08 sep 2018 om 08:45
Einde
za 08 sep 2018 om 21:00
Locatie
Tripstraat 115 2571 DA Den Haag
Tripstraat 115
2571 DA Den Haag
Nederland

Organisatie

Naam
Winston Scholsberg
Telefoon
070 345 44 32
Website
http://www.winstonscholsberg.nl/
Mail event organisator