Over het event


Op zaterdag 13 januari 2018 organiseert AutiRoze in samenwerking met PAS en anderen voor de derde keer de Autisme Nieuwjaarsreceptie. Het netwerkevenement voor iedereen die zich inzet voor autisme!

Locatie
De receptie wordt gehouden in het Silogebouw, Herenstraat 34 in het centrum van Utrecht.

Aanmelding en prijs
Als je dat voor 7-1-2018 doet is het gratis, daarna kost het
€ 5,-. Zonder aanmelding komen kan ook, dan betaal je € 5,- aan de deur, maar is er een kleine kans dat je niet naar binnen kunt vanwege de drukte.
Hapjes en drankjes zijn voor iedereen onbeperkt gratis beschikbaar.

Receptie
De receptie begint om 19:00 en eindigt om 23:00. Rond 20:00 zijn er korte speeches. Tijdens de receptie is er o.a. een cocktail workshop en presenteren verschillende initiatieven zich.
Er is een stilteruimte.

Voorprogramma
Voorafgaand aan de receptie organiseren we op dezelfde locatie vanaf 16:30 twee workshops; “autisten omdat het moet” en “autisme is een tekst”. Ook hiervoor is iedereen van harte uitgenodigd. Na afloop ervan is er gelegenheid om te eten voordat de receptie begint. Aanmelding kan via:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSem7v_o_jZqCAsfOd28vuH_yRWgXb36Thj_l7WmPKzXYMzSpg/viewform

Meehelpen
Op de dag zelf kunnen we wat hulp gebruiken. Bijvoorbeeld bij de inschrijftafel, het uitdelen van drankjes of het verwelkomen van gasten. Een leuke kans om nieuwe mensen te leren kennen! Interesse? Mail dan even naar info@autiroze.nl.

Voor organisaties
De Autisme nieuwjaarsreceptie is de ideale gelegenheid om ideeën te delen en mensen te bereiken. Wil je jouw initiatief of organisatie ook promoten tijdens de receptie of heb je andere ideeën? Mail dan even naar info@autiroze.nl, dan bespreken we de mogelijkheden.

Wanneer en waar?

Start
za 13 jan 2018 om 19:00
Einde
za 13 jan 2018 om 23:00
Locatie
Silogebouw, Herenstraat 34, 3512 KD Utrecht, Nederland

Host details

Naam
Ivan Henczyk
Website
http://www.autiroze.nl