Over het event


Avonturen beleven is het leukste dat je kan doen. En je kunt ze overal vinden. In een oude kist op zolder of onderweg naar school. Als je in het bos loopt of wanneer je op vakantie gaat. De acteurs van theatergroep The Big Mo weten dat als geen ander.

‘De schat van wat?’ is een meespeelvoorstelling voor kinderen en ouders. Samen met de acteurs van The Big Mo ontdekken ze de meest spannende, grappige, vreemde en leuke avonturen en maken ze van alles mee. Allemaal ter plekke bedacht door de acteurs met het publiek.

De voorstelling ‘De schat van wat?’ biedt kinderen en ouders een onvergetelijke en unieke theater-ervaring, waarin voor kinderen zelfs ruimte is om een rolletje mee te spelen. Terloops maken ze bo-vendien kennis met de basis van improvisatietheater, waarin samenwerken en het accepteren van elkaars ideeën centraal staan.

Onder leiding van verteller Martijn Loerakker acteurs Monique van Aken en Remy van Keulen kun je op 21 januari 2018 in de Buiksloterker zelf op avontuur. Met of zonder je favoriete verkleedkleding, met of zonder meespelen. Alles kan en niets hoeft.

Wanneer en waar?

Start
zo 21 jan 2018 om 11:00
Einde
zo 21 jan 2018 om 12:00
Locatie
Buiksloterkerk, Buiksloterkerkpad, 1034 Amsterdam, Netherlands

Host details

Naam
Buiksloterkerk
Website
http://www.buiksloterkerk.nl