Over het event


Fonds verstandelijk gehandicapten presenteert op zondag 14 januari in samenwerking met BHG, het Krommerijn Festival 2018. Dit is hét blues- en soulfestival van Bunnik en de Kromme Rijnstreek. Tussen 15.00 en 21.00 uur treden diverse blues- en soulartiesten in De Landgoederij in Bunnik op.

Muziek, gezelligheid, netwerken, een drankje en de mogelijkheid om iets te eten, zijn de ingrediënten van het Krommerijn Festival. Bunnik en de Kromme Rijnstreek hebben een jarenlange Blues & Soul traditie, in de vorm van het festival dat jaarlijks wordt georganiseerd.

De opbrengst van het Krommerijn Festival komt ten goede aan het werk van Fonds verstandelijk gehandicapten. Meer dan 50% van mensen met een verstandelijke beperking is eenzaam. Hun leven speelt zich veelal binnenshuis of binnen de instelling waar zij wonen af. Ze zouden graag meer sociale contacten hebben of activiteiten in hun vrije tijd. Ze willen meedoen in de samenleving, vrienden maken, er op uit met anderen of sporten. Stuk voor stuk zaken waar zij ondersteuning bij nodig hebben. Daarom steunt Fonds verstandelijk gehandicapten projecten die eenzaamheid onder mensen met een verstandelijke beperking tegengaan, zoals maatjesprojecten, werkervaringsplekken midden in de maatschappij of dagjes uit voor mensen met een verstandelijke beperking.

Tickets kosten online en in de voorverkoop €17,50 per stuk. Aan de deur kosten tickets €20,--. Kinderen tot 15 jaar krijgen GRATIS toegang!

Wanneer en waar?

Start
zo 14 jan 2018 om 15:00
Einde
zo 14 jan 2018 om 21:00
Locatie
De Landgoederij, Camminghalaan 30, 3981 GH Bunnik, Nederland

Host details

Naam
De Landgoederij
Website
http://www.krommerijnfestival.nl/