Het Evenement

Na het succesvolle debuutalbum ‘76, vol schaamteloos jatwerk van de oude John Lee Hooker, RL Burnside en John Spencer verklaarde Giant Tiger Hooch-frontman Jeroen Ligter dat “je moet stoppen op het hoogtepunt”. Gelukkig brachten deze anarchistisch ingestelde hufters in 2016 opnieuw een succesvol album uit met de titel "PANDA!PANDA!PANDA!", dat door de betweterige eclectische muziekpers met gemiddeld vier sterren ontvangen werd.

Na meer dan 300 optredens in binnen- en buitenland is de band nu klaar met alle muziekbobo’s en andere droeftoeters en spelen ze nog één keer op de plekken waar ze het enorm naar hun zin hebben gehad, en daar hoort Eetcafé Stathe natuurlijk bij!

?Twee keer in de maand op woensdagavond organiseert Stathe een Stathe Sessie. Voor deze avonden selecteert Stathe door de massa nog onontdekte, veelbelovende, (inter)nationale bands. Deze Sessie ontdekken we: Giant Tiger Hooch
Klinkt als: Howlin' Wolf, Muddy Waters

? Aanvang: 20.30uur

?Tickets (exclusief servicekosten):
- Stathe Sessie (voorverkoop): €5,-
- Stathe Sessie (deurverkoop): €7,50
- Stathe Sessie + Verenigde Stathe Sessie CD: €8,-
- Stathe Sessie + Diner: €20,-

? Tijdens eerdere Stathe Sessies stonden acts als BARTEK, Lookapony, Paceshifters en The Cosmic Carnival al eens op het podium van Eetcafé Stathe.

Wanneer en waar?

Start
wo 27 sep 2017 om 20:30
Einde
wo 27 sep 2017 om 23:00
Locatie
Eetcafé Stathe, Rozenstraat 15, 3511 BV Utrecht, Nederland

Organisator details

Naam
Eetcafe Stathe
Website
http://www.stathe.nl
Email de organisator