Over het event


Productiehuis De Verbinding speelt FOUR DRAGS AND A FUNERAL

Razendsnelle komedie over familie, liefde, loyaliteit en bingo

“Ik ben zijn jeugdtrauma.”
“Je bent zijn moeder.”
“Dat is toch hetzelfde?”

Een deel van je familie krijg je cadeau bij je geboorte, een ander deel kies je zelf. Welk deel is dan je echte familie? En mag je die vraag eigenlijk wel stellen?

Vier Amsterdamse dragqueens reizen af naar het Zeeuwse Biggekerke. Het vijfde lid van hun theatergroep is onverwacht overleden en de vier komen een belofte inlossen: hij gaat niet als gereformeerde man, maar als de Bingo Keizerin van Amsterdam het graf in. Dat ze daarvoor de nacht voor de begrafenis moeten inbreken in de dorpskerk is een kleine barrière, die met hysterisch gemak wordt genomen. Wat in Amsterdam nog een briljant idee leek, blijkt ter plekke toch niet zo eenvoudig. Zeker wanneer de moeder van de overledene de kerk binnenwandelt.
Tijdens een bewogen nacht leren zowel de drags als de moeder waardevolle lessen over elkaar, over hun keuzes en natuurlijk over bingo. Want bingo is als het leven; zo lang je ballen hebt, is er hoop.
De theatervoorstelling Four Drags and a Funeral door Productiehuis De Verbinding is een razendsnelle komedie over familie, liefde, loyaliteit en bingo.

Met: Alexander van der Doorn, Hans Goes, Wim Kok, Joey Ploch, Bianca Nunnink
Tekst: Jos Ahlers
Regieconcept: Thomas Terstal
Meer informatie: www.fourdragsandafuneral.nl

Wanneer en waar?

Start
vr 23 feb 2018 om 20:00
Einde
vr 23 feb 2018 om 21:45
Locatie
Polanentheater Amsterdam
Polanenstraat 174
1013 WC Amsterdam
Nederland

Organisatie

Naam
Productiehuis De Verbinding
Telefoon
06-20422660
Website
http://www.fourdragsandafuneral.nl
Mail event organisator