Over het event


Première De Andersons - Hier Dooft Niets -
Hartstochtelijk theaterconcert over verwondering mét als bijzondere gast Jacques Klöters.

Wij stellen extra kaarten beschikbaar voor alleen de voorstelling en borrel á € 21,- Tijden: 14.00 tot 18.00 uur. Diner is niet meer mogelijk i.v.m ruimte.
Neem contact op met deandersons@gmail.com voor de laatste plekjes.

Uitverkocht Ticket was inclusief voorstelling, tijdens de borrel: een hapje, glas cava en daarna een 2 gangen diner. Overige drankjes en hapjes
zijn voor eigen rekening en te betalen aan de bar. (Contant of Pin.)
Kijk voor meer informatie op: www.deandersons.nl of www.hetrijkvandekeizer.nl

Samen met Arjen Lubach maakten De Andersons eerder o.a. de voorstelling 'Stockholm Sneeuwt' en veroverden menig hart met hun muzikale hoogstandjes, poëtische pareltjes en onbedwingbare enthousiasme. Nu brengt dit sprankelende kleinkunstgezelschap een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert over verwondering. Met liederen vol levenslust, liefdeslust en troost in stormachtige tijden trekken ze ten strijde tegen de onverschilligheid en gooien ze de luiken open.
Dat doen ze niet alleen: elke voorstelling nodigen zij ook een bijzondere gast uit de regio uit die zijn of haar verwondering zal delen met De Andersons en het publiek. Deze middag is dat de uit Amsterdam afkomstige 'godfather van de kleinkunst' Jacques Klöters, die op eigen wijze zal vertellen en dichten over wat hem verwondert, inspireert en beweegt.

Vorig seizoen ontwikkelden De Andersons 'Hier Dooft Niets' op goed bewaarde geheime locaties en waren o.a. Freek de Jonge, Nynke Laverman, Theo Nijland en Maartje van Weegen te gast. Op zondag 22 oktober 2017 presenteren De Andersons in het Rijk van de Keizer het eindresultaat, en dat vieren ze met een feestelijke première gepaard met een bruisende borrel en een diner om je vingers bij af te likken. Want als je iets viert, moet je het goed doen. En het liefst met elkaar.
Je bent gewaarschuwd: De Andersons zijn eropuit om je hart te veroveren en je met nieuwe dromen naar huis te sturen.

De pers over voorgaande voorstellingen De Andersons: "Wonderschone liedjes", "Ze zetten iets heel bijzonders op de planken. Conceptueel een vondst en qua acteren en zang een topprestatie.", "Een warme en overdonderende gebeurtenis".

Wanneer en waar?

Start
zo 22 okt 2017 om 14:00
Einde
zo 22 okt 2017 om 21:30
Locatie
het Rijk van de Keizer, Joris van Den Berghweg 109, 1067 HP Amsterdam, Nederland

Host details

Naam
De Andersons bij het Rijk van de Keizer
Telefoon
+31204977506
Website
http://www.hetrijkvandekeizer.nl